Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi formada font renginin beyaz seçimi hiç iyi gitmemiş , kesinlikle bordo olmalı. göğüs reklamı içinde geçerli .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• 2019/2020 formasının böyle olacağı tahmin ediliyor
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kötü gözüküyor.

barcelona-19-20-home-kit-2.jpg
        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.09.2018, 14:56.

Yorum

• Onur'un giydiği siyah forma çok güzel acaba bulma şansımız yok mu
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yakında kaleci formaları satışa çıkacak. Tüm renkleri çıkar mı bilmiyorum.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• kasim ayinda cezayirli arkadasi ilk kez Trabzona getirecegim, 2004 senesinden beri Trabzonsporun her macini takip eder ve TSClub lardan beklentisi cok yüksek. Uzun kollu forma umarim bulabiliriz. Tanjant daki TSClub outlet´i önerirmisiniz?
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Uzun kollu forma çıksa hazır havalar soğuyorken.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Mont, yağmurluk, eşofman takımları vs çok güzel ama ve lakin

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakında kaleci formaları satışa çıkacak. Tüm renkleri çıkar mı bilmiyorum.
                    İlk kaleci forması bugün itibariyle görücüye çıktı Fiyatı 229 TL hepsi biranda sanırım çıkmayacak kademeli olarak bide TS Club ların isteğine göre mesela Pendik TS Club sadece Gri formayı getirecek diğerlerini satmak istemiyormuş öğrendiğim bu kadar
                    Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk kaleci forması bugün itibariyle görücüye çıktı Fiyatı 229 TL hepsi biranda sanırım çıkmayacak kademeli olarak bide TS Club ların isteğine göre mesela Pendik TS Club sadece Gri formayı getirecek diğerlerini satmak istemiyormuş öğrendiğim bu kadar
                      Tümü her mağazaya gitmezse hata olur...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Uzun kol formayı bekleyen binlerce insan var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kaç bin forma satıldı bilen var mı? Ne kadar çok satılırsa firmanın bize verdiği değer artar ve özenilen formalar çıkae ortaya

Yorum

• İsim numara yazdırma ne zaman oldu bilmiyorum ama çok büyük maliyetmiş gibi 20TL olmuş..

İlk gün çatlaklar oluştu.. Şaşırdık mı şaşırmadık..

Yorum

• Formalara şimdi yorum yapabiliyorum çok beğendim çok güzel olmuş macron iyi ve kaliteli formalar yapmış...

Yorum

• bu macron ile sözleşme 3 yıllık mıydı benmi yanlış hatırlıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X