Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye alternatif olsun ki klasik Çubuklu formamız olabilir, günümüz detaylarında, bence güzel olur
    lacivert- bordo oldugu icin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• güzelim gri formamızın en güzel yerlerinden logosunu değiştiriyorlar

Yorum

• Monokrom armaya karşı çìkmaları çok saçma. Ne var yani az yenilikçi olsak. Ölürüz ama hiç olur mu...
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Çubuklumuzun arkasını düşünecek olursak bu şekil en yakını güzel duruyor

Yorum

• Macron tamam kesin, bizimkilerin açıklaması kaldı artık geriye.
            A1EB0FBA-BEC1-47E2-974E-B21F67FE309C.jpg

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Monokrom armaya karşı çìkmaları çok saçma. Ne var yani az yenilikçi olsak. Ölürüz ama hiç olur mu...
              hso birseyden anliyorsa bu konudan anliyordur

eger "denilen" dogruysa

40 yillik grafikci burda 2 yildir paylasim yapanlardan daha cok anliyordur

daha 3 ay önce burda nike formalari paylasan kitleden bahs ediyoruz

Ünal Karaman

Yorum

• Çubuklu bordo mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Arka taraftan bahsediyorum.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çubuklu bordo mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Arka taraftan bahsediyorum.
                  bordo ağırlılı

Yorum

• asik oldum

birde su hac olmasaydi gögsünde

bu arada nike mercurial eldivenlerinide piyasaya sürmüs

ugurcan yasadi, top sekmez artik
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 05:34.

Ünal Karaman

Yorum

• @selcuk
                      Arkadaşlar yanlış anlayıp başka yerlere çekmesin,
                      haç olarak değil de logo olarak görüp söylüyorum müthiş yakışmış formaya,

seni aşık eden de büyük bir ihtimal sponsorun logosu ve yazısı,kulübün arması,forma üreticisinin logosunun uyumu ve şahane bir bütünlük sağlaması,

gerçekten de çok hoş gözüküyor.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Macron'un şu forması bize uyarlansa güzel olur düşüncesindeyim. Ayrıca yakalı forma candır.
                        .

Yorum

• çubuklu formanın arkasının komple bordo olması , o formanın çubuklu forma olduğunun anlaşılmasını zorlaştırıyor.hele de altına da bordo şort giyilirse. hadi bu sene bordoydu geçtik , seneye de bordo olmasın artık.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şu saçma kural değişse de arka taraf da çizgili olsa.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha önceki sezonlarda tam parçalı formalarında lig ve şampiyonlar liginde formanın arkası farklı versiyonlarını giymişlerdi. Çözüm üretirler.
                              O kuralı saçma buluyorum abi, bu yüzden ligde ayrı Avrupa'da ayrı forma giyiyorlar. Bu hakemler İngiltere ve İspanya'da numaraları rahatça görebiliyor da UEFA organizasyonlarında mı göremiyorlar.

Yorum

• Madem laf olsun diye olmayacak şeyleri beyin jimnastiği niyetiyle ortaya döküyoruz, buyurun nike ile devam etseydik olacak formalar:

Biri şu beyazlara bordo çeksin:

3. forma da 742 senedir aynı beyazın üzerine bir şeyler monte etmekle geçiyor, onu da siz hayal edin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X