Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15108[/ATTACH]
[ATTACH]15109[/ATTACH]
Daha net görüntülere buradan ulaşabilirsiniz:
https://i.hizliresim.com/4aLk0J.jpg
Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma dediğin böyle olacak ya[emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım Nike giyerken bizden düşük kategori formalar giydi.Yönetim gereğini yaparsa Macron’un en çok değer verdiği takım oluruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim gibi Nike giyerken niye sorular düşmedi?
Nike herkese forma yaparken böyle sorular akla gelmez ama pazara yeni giren bir marka olmasının dışında taraftarı olmayan bir kulübün de aynı sponsoru seçmesi Göksel Gümüşdağ'dan dolayı insanın dikkatini çekiyor doğal olarak.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin aklına başka sorular gelebilir, bu normal değil mi? Belki o zaman da insanların aklına sorular düşmüştür. Bunu ifade ediyor olmam benim en doğal hakkım, katılmıyor olabilirsiniz, sıkıntı yok.
Nike herkese forma yaparken böyle sorular akla gelmez ama pazara yeni giren bir marka olmasının dışında taraftarı olmayan bir kulübün de aynı sponsoru seçmesi Göksel Gümüşdağ'dan dolayı insanın dikkatini çekiyor doğal olarak.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatar Ligi,Suudi Arabistan Ligindeki kulüplerin formalarını incelediniz mi?Taraftarı olmayan kulüpler Nike’ın özel tasarım formalarını giyiyor.Başakşehir son üç sezondur bizden daha başarılı.Bu sezon Şampiyonlar Ligi direkten döndü,şuan ligin lideri.Ödemelerini zamanında yapan bir kulüp.Bizim taraftarımız var,forma satışımızda söylendiği gibi kötü değil.Ama adı duyulmamış Arap takımları Nike’dan özel forma giyiyorsa,taraftar sayısı ve forma satış sayısı önemli bir kriter değil gibi durmuyor mu?
sen kulüp olarak kazanc yapmayi düsünmüyorsan en pahalisini ödeyip giyersin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabiki olmali degil
sen kulüp olarak kazanc yapmayi düsünmüyorsan en pahalisini ödeyip giyersin
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaliteli ve düzgün formalar yapılsa taraftar her türlü alıyor zaten. Kulüpte kazanır taraftarda memnun olur."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerekoru 60bin olan takimin taraftari bunu diyor
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman düzgün forma çıkarıldı. Düzgün bi tanıtım yapıldı? Saysan 1-2 sezon haricinde iyi formamız olmadı. O 1-2 sezonda da bazı formalar iyiydi."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo hasrete ragmen o sezonlarda da satilmadi
Yorum
-
Rekorun 60 bin olduğunu nereden iddia ediyoruz?Bu sezon 60 bin rakamı geçildi.2010-11 sezonunda da 100.000 rakamı geçilmişti.Dünyada en çok forma satışı yapan 50 takımdan biriyiz.Ne kadar satarsak o kadar özen gösterirler muhabbetinin içi boş olduğunu defalarca kanıtladık.Ayrıca 100.000 forma satışı sadece Kamil Ahmet’in bir yıllık maaşını karşılıyor.500.000 satsak 4 sezonunu karşılar.Önemine buradan pay biçin.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRekorun 60 bin olduğunu nereden iddia ediyoruz?Bu sezon 60 bin rakamı geçildi.2010-11 sezonunda da 100.000 rakamı geçilmişti.Dünyada en çok forma satışı yapan 50 takımdan biriyiz.Ne kadar satarsak o kadar özen gösterirler muhabbetinin içi boş olduğunu defalarca kanıtladık.Ayrıca 100.000 forma satışı sadece Kamil Ahmet’in bir yıllık maaşını karşılıyor.500.000 satsak 4 sezonunu karşılar.Önemine buradan pay biçin.
katildigim bir panelde baskan bize verilen sayilara göre rekor 60 bin dedi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende 100 bin saniyordum
katildigim bir panelde baskan bize verilen sayilara göre rekor 60 bin dedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum