Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tsb.jpg

ts2b.jpg

Daha net görüntülere buradan ulaşabilirsiniz:

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 18.01.2018, 16:38.
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]15108[/ATTACH]

[ATTACH]15109[/ATTACH]

Daha net görüntülere buradan ulaşabilirsiniz:

https://i.hizliresim.com/4aLk0J.jpg
      Beyaz forma dediğin böyle olacak ya[emoji41]

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz forma dediğin böyle olacak ya[emoji41]

Bu takım Nike giyerken bizden düşük kategori formalar giydi.Yönetim gereğini yaparsa Macron’un en çok değer verdiği takım oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Bu takım Nike giyerken bizden düşük kategori formalar giydi.Yönetim gereğini yaparsa Macron’un en çok değer verdiği takım oluruz.

Aynen öyle.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim gibi Nike giyerken niye sorular düşmedi?
            Herkesin aklına başka sorular gelebilir, bu normal değil mi? Belki o zaman da insanların aklına sorular düşmüştür. Bunu ifade ediyor olmam benim en doğal hakkım, katılmıyor olabilirsiniz, sıkıntı yok.
            Nike herkese forma yaparken böyle sorular akla gelmez ama pazara yeni giren bir marka olmasının dışında taraftarı olmayan bir kulübün de aynı sponsoru seçmesi Göksel Gümüşdağ'dan dolayı insanın dikkatini çekiyor doğal olarak.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkesin aklına başka sorular gelebilir, bu normal değil mi? Belki o zaman da insanların aklına sorular düşmüştür. Bunu ifade ediyor olmam benim en doğal hakkım, katılmıyor olabilirsiniz, sıkıntı yok.
              Nike herkese forma yaparken böyle sorular akla gelmez ama pazara yeni giren bir marka olmasının dışında taraftarı olmayan bir kulübün de aynı sponsoru seçmesi Göksel Gümüşdağ'dan dolayı insanın dikkatini çekiyor doğal olarak.
              Katar Ligi,Suudi Arabistan Ligindeki kulüplerin formalarını incelediniz mi?Taraftarı olmayan kulüpler Nike’ın özel tasarım formalarını giyiyor.Başakşehir son üç sezondur bizden daha başarılı.Bu sezon Şampiyonlar Ligi direkten döndü,şuan ligin lideri.Ödemelerini zamanında yapan bir kulüp.Bizim taraftarımız var,forma satışımızda söylendiği gibi kötü değil.Ama adı duyulmamış Arap takımları Nike’dan özel forma giyiyorsa,taraftar sayısı ve forma satış sayısı önemli bir kriter değil gibi durmuyor mu?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Katar Ligi,Suudi Arabistan Ligindeki kulüplerin formalarını incelediniz mi?Taraftarı olmayan kulüpler Nike’ın özel tasarım formalarını giyiyor.Başakşehir son üç sezondur bizden daha başarılı.Bu sezon Şampiyonlar Ligi direkten döndü,şuan ligin lideri.Ödemelerini zamanında yapan bir kulüp.Bizim taraftarımız var,forma satışımızda söylendiği gibi kötü değil.Ama adı duyulmamış Arap takımları Nike’dan özel forma giyiyorsa,taraftar sayısı ve forma satış sayısı önemli bir kriter değil gibi durmuyor mu?

tabiki olmali degil

sen kulüp olarak kazanc yapmayi düsünmüyorsan en pahalisini ödeyip giyersin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tabiki olmali degil

sen kulüp olarak kazanc yapmayi düsünmüyorsan en pahalisini ödeyip giyersin
                  Kaliteli ve düzgün formalar yapılsa taraftar her türlü alıyor zaten. Kulüpte kazanır taraftarda memnun olur.

Yorum

Kaliteli ve düzgün formalar yapılsa taraftar her türlü alıyor zaten. Kulüpte kazanır taraftarda memnun olur.
                    rekoru 60bin olan takimin taraftari bunu diyor

Ünal Karaman

Yorum

rekoru 60bin olan takimin taraftari bunu diyor
                      Ne zaman düzgün forma çıkarıldı. Düzgün bi tanıtım yapıldı? Saysan 1-2 sezon haricinde iyi formamız olmadı. O 1-2 sezonda da bazı formalar iyiydi.

Yorum

Ne zaman düzgün forma çıkarıldı. Düzgün bi tanıtım yapıldı? Saysan 1-2 sezon haricinde iyi formamız olmadı. O 1-2 sezonda da bazı formalar iyiydi.
                        o hasrete ragmen o sezonlarda da satilmadi

Ünal Karaman

Yorum

o hasrete ragmen o sezonlarda da satilmadi
                          Satmayı bilemediler diyelim.

Yorum

• Rekorun 60 bin olduğunu nereden iddia ediyoruz?Bu sezon 60 bin rakamı geçildi.2010-11 sezonunda da 100.000 rakamı geçilmişti.Dünyada en çok forma satışı yapan 50 takımdan biriyiz.Ne kadar satarsak o kadar özen gösterirler muhabbetinin içi boş olduğunu defalarca kanıtladık.Ayrıca 100.000 forma satışı sadece Kamil Ahmet’in bir yıllık maaşını karşılıyor.500.000 satsak 4 sezonunu karşılar.Önemine buradan pay biçin.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Rekorun 60 bin olduğunu nereden iddia ediyoruz?Bu sezon 60 bin rakamı geçildi.2010-11 sezonunda da 100.000 rakamı geçilmişti.Dünyada en çok forma satışı yapan 50 takımdan biriyiz.Ne kadar satarsak o kadar özen gösterirler muhabbetinin içi boş olduğunu defalarca kanıtladık.Ayrıca 100.000 forma satışı sadece Kamil Ahmet’in bir yıllık maaşını karşılıyor.500.000 satsak 4 sezonunu karşılar.Önemine buradan pay biçin.

bende 100 bin saniyordum

katildigim bir panelde baskan bize verilen sayilara göre rekor 60 bin dedi

Ünal Karaman

Yorum

bende 100 bin saniyordum

katildigim bir panelde baskan bize verilen sayilara göre rekor 60 bin dedi
                                Muharrem Usta’da 79.000 demişti rekor.Hangi başkandı senin kastettiğin?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X