İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Macron tamam kesin, bizimkilerin açıklaması kaldı artık geriye.
A1EB0FBA-BEC1-47E2-974E-B21F67FE309C.jpg
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMonokrom armaya karşı çìkmaları çok saçma. Ne var yani az yenilikçi olsak. Ölürüz ama hiç olur mu...
eger "denilen" dogruysa
40 yillik grafikci burda 2 yildir paylasim yapanlardan daha cok anliyordur
daha 3 ay önce burda nike formalari paylasan kitleden bahs ediyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Çubuklu bordo mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Arka taraftan bahsediyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu bordo mu yoksa mavi ağırlıklı mı? Arka taraftan bahsediyorum.
Yorum
-
En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 05:34."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
@selcuk
Arkadaşlar yanlış anlayıp başka yerlere çekmesin,
haç olarak değil de logo olarak görüp söylüyorum müthiş yakışmış formaya,
seni aşık eden de büyük bir ihtimal sponsorun logosu ve yazısı,kulübün arması,forma üreticisinin logosunun uyumu ve şahane bir bütünlük sağlaması,
gerçekten de çok hoş gözüküyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
çubuklu formanın arkasının komple bordo olması , o formanın çubuklu forma olduğunun anlaşılmasını zorlaştırıyor.hele de altına da bordo şort giyilirse. hadi bu sene bordoydu geçtik , seneye de bordo olmasın artık.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önceki sezonlarda tam parçalı formalarında lig ve şampiyonlar liginde formanın arkası farklı versiyonlarını giymişlerdi. Çözüm üretirler.
Yorum
-
Madem laf olsun diye olmayacak şeyleri beyin jimnastiği niyetiyle ortaya döküyoruz, buyurun nike ile devam etseydik olacak formalar:
Biri şu beyazlara bordo çeksin:
3. forma da 742 senedir aynı beyazın üzerine bir şeyler monte etmekle geçiyor, onu da siz hayal edin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum