Yukarıdaki formaların çoğu berbat bence gs, atletico ve interi beğendim diğerleri çöp. Nike bitmiş abi NBA formalarına ağırlık vermekten futbol takımlarını unuttular heralde
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Başlığa forma sponsorumuz nike ve ürünleri ile ilgili haber gelişme öğrenmek için giriyorum, storm boyun forma tasarımlarından dolayı samanlıkta iğne arıyorum. Tamam storm boy sen çözdün bu işi takdir ettik seni iyisin tamam anladık ama artık bu başlığı bi sal. Sal ki girip rahat rahat forum gezeyim. Forma tasarımları diye başlık var oraya git ister nike ister macron ister puma 150 tane tasarım paylaşabilirsin merak ettikçe gelip bakarız biz.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Geldikleri meslekten belli oluyor genelde.Misal Celil Hekimoğlunun listesinde LCW ortağı vardı o ilgilenecekti,Usta’nın listesinde de Nevzat Aydın bu işlerle ilgilenir diyebiliyorduk.
Mehmet Yiğit Alp olabilir Ağaoğlunun bu işlerdeki adamı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geldikleri meslekten belli oluyor genelde.Misal Celil Hekimoğlunun listesinde LCW ortağı vardı o ilgilenecekti,Usta’nın listesinde de Nevzat Aydın bu işlerle ilgilenir diyebiliyorduk.
Mehmet Yiğit Alp olabilir Ağaoğlunun bu işlerdeki adamı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazarlama ile ilgili biri vardı kadroda o olabilir
Yorum