Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangilerine baktın macron bakacaksan stok city , crystal palace , lazio , bologna , nice , paok , club brugge , sporting lisbon , cagliari , deportivo , ogc nice , vitesse , vs takımlarına bakın çünkü biz o seviyedeyiz
    Genelde bu kulüplerin forma görselleri var zaten. Bunların çoğuna baktım.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mavi formada Qnb finansbank logosu malesef beyaz olacakmış. Bordo olması lazım bencede.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Siyah formada beyaz kullanmak gibi bir hata yapmazlar umarım. Siyah formanın numara renkleri de mavi olması daha güzel bir görüntü oluşturabilir.

Yorum

• Yeni sezon formalarımızın tanıtımı 12 Haziran’da
        Kulübümüz ile Macron arasında forma teknik sponsorluğuyla ilgili 3 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Macron, profesyonel takımımızın ihtiyacı olan tüm ürün ve malzemelerin tedarikini sağlayacak, bu ürünler aynı zamanda TS Club mağazalarında da satışa sunulacaktır.
        Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda 12 Haziran Salı günü saat 14.00’de anlaşmaya yönelik imza töreni ile formalarımızın lansmanı gerçekleştirilecektir. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Macron SpA Ceo’su Gianluca Pavanello’nun da katılacağı törende çubuklu ve mavi formalarımız tanıtılacaktır.
        Siyah formamızın üretim süreci devam ettiğinden bu formamız önümüzdeki ayın ilk haftasında yeni bir tanıtımla taraftarımızla buluşacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum

• Hayırlı olsun.

Kulübümüz ile Macron arasında forma teknik sponsorluğuyla ilgili 3 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Macron, profesyonel takımımızın ihtiyacı olan tüm ürün ve malzemelerin tedarikini sağlayacak, bu ürünler aynı zamanda TS Club mağazalarında da satışa sunulacaktır.
          Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda 12 Haziran Salı günü saat 14.00’de anlaşmaya yönelik imza töreni ile formalarımızın lansmanı gerçekleştirilecektir. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Macron SpA Ceo’su Gianluca Pavanello’nun da katılacağı törende çubuklu ve mavi formalarımız tanıtılacaktır.
          Siyah formamızın üretim süreci devam ettiğinden bu formamız önümüzdeki ayın ilk haftasında yeni bir tanıtımla taraftarımızla buluşacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalardan haber alan arkadaşlar 3. forma için katalogdaki kırmızı kutuyla işaretlediğim formayı söylüyor galiba. Mavi ile işaretlediğimi seçip renkleri doğru uygulayıp beyaz-bordo-mavi şortlarla kullansak daha iyi bir 3. formamız olmaz mıydı?
            Bence hayır.

Yorum

• "Forma teknik sponsorluğu" gibi bir terimi ilk defa duyuyorum. İmzalar atıldıktan sonra detayları öğreniriz herhalde. Bu arada güle güle Nike. Başlık da artık değişsin ne olur.

Yorum

• hayirli olsun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• başlıkta değişsin artık..macron ve kulübümüz için hayırlı olsun..

Yorum

• Sizlere aktardığın gibi haftaya çubuklu ve mavi tanıtılacak.
                    Siyah forma hala tam olarak belli değil.

Kulübümüze şans ve mutluluk versin Macron anlaşması.
                    Artık başka bir sürece girdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Hayırlı olsun. 3 yıllık sözleşme yapılmış.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Art arda Macron ve NB'nin 2018 formalarına baktım. Macron formaları Sirkeci'de halı saha takımımız için yaptırdığımız formalar gibi. Kumaşı, kalıbı, dikişi, tasarımları maalesef şık durmuyor. Formaları görmeden iç karartmak istemem ama, şu ana kadar gördüğüm başka takımların Macron formaları beklentilerimi çok çok düşürdü.
                        Yanılıyorsunuz.NB Macron’dan daha kötü kumaşa sahip.Macron’un kumaşı son yıllarda giydiğimiz bütün formalardan iyi.

Formaları gördüğüm için söylüyorum kumaşı bizi mutlu edecek seviye.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Benim şahsi fikrim hem forma teknik sponsorluğu denmesi hem de Macron CEO'sunun o gün Trabzon'da tanıtımda bulunacak olması sebebiyle bu anlaşmanın düz bir forma tedariği anlaşması olduğunu düşünmüyorum. Hem kalite anlamında hem de ürün çeşitliliği anlamında iyi bir muamele göreceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyaz şort şart bence.
                            Kesinlikle ama üretilmedi şuandan sonra üretileceğini de zannetmiyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike kıymetimizi bilemedi. İnşallah bu sayfayı hiç özlemeyiz.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanılıyorsunuz.NB Macron’dan daha kötü kumaşa sahip.Macron’un kumaşı son yıllarda giydiğimiz bütün formalardan iyi.

Formaları gördüğüm için söylüyorum kumaşı bizi mutlu edecek seviye.
                                Fotoğraflardaki ışık yanıltıcı olabiliyor. İnşallah belirttiğiniz gibidir. Tasarım da mutlu eder inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X