Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Çin Milli Takımı deplasman forması

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni Çin Milli Takımı deplasman forması

Tam çin işi.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yeni Çin Milli Takımı deplasman forması

Adamlar kültürlerine sadik arkadas. Tebrik ederim kendilerini.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nike Elite kategori takımlarının 2018-2019 sezonunda giyecekleri iç saha formaları

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yukarıdaki formaların çoğu berbat bence gs, atletico ve interi beğendim diğerleri çöp. Nike bitmiş abi NBA formalarına ağırlık vermekten futbol takımlarını unuttular heralde
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Başlığa forma sponsorumuz nike ve ürünleri ile ilgili haber gelişme öğrenmek için giriyorum, storm boyun forma tasarımlarından dolayı samanlıkta iğne arıyorum. Tamam storm boy sen çözdün bu işi takdir ettik seni iyisin tamam anladık ama artık bu başlığı bi sal. Sal ki girip rahat rahat forum gezeyim. Forma tasarımları diye başlık var oraya git ister nike ister macron ister puma 150 tane tasarım paylaşabilirsin merak ettikçe gelip bakarız biz.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu’nun TS Club ve formalardan sorumlu olacak yöneticisi kim bilen var mı?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Ahmet Ağaoğlu’nun TS Club ve formalardan sorumlu olacak yöneticisi kim bilen var mı?

Genelde önden açıklanmıyor diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Genelde önden açıklanmıyor diye biliyorum.
                      Geldikleri meslekten belli oluyor genelde.Misal Celil Hekimoğlunun listesinde LCW ortağı vardı o ilgilenecekti,Usta’nın listesinde de Nevzat Aydın bu işlerle ilgilenir diyebiliyorduk.
                      Mehmet Yiğit Alp olabilir Ağaoğlunun bu işlerdeki adamı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Geldikleri meslekten belli oluyor genelde.Misal Celil Hekimoğlunun listesinde LCW ortağı vardı o ilgilenecekti,Usta’nın listesinde de Nevzat Aydın bu işlerle ilgilenir diyebiliyorduk.
                        Mehmet Yiğit Alp olabilir Ağaoğlunun bu işlerdeki adamı.

Pazarlama ile ilgili biri vardı kadroda o olabilir

Yorum

• artık kesinlikle nıke olan bağ koparılıp bitirilmelidir başka bir marka ile yola devam etmeliyiz lescona dahi razıyım

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            artık kesinlikle nıke olan bağ koparılıp bitirilmelidir başka bir marka ile yola devam etmeliyiz lescona dahi razıyım
                            macrona gecildi görünüse göre
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              macrona gecildi görünüse göre
                              nıke den daha iyi olacağı kesin kardeşim

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nıke den daha iyi olacağı kesin kardeşim
                                nike bu isin lideri

yöneticilerimiz isi eline yüzüne bulastirdi, malesef

denilen dogruysa formalarada 20 tl zam geliyor, macronun giris fiyati daha pahali oldugundan

ama daha resmi bir aciklama yok ve yönetim degist iginden net konusmamak gerek, her sey olabilir
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X