Şu lanet beyaz formadan ne zaman kurtulacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
üretilmiş olsaydı bir sızıntı olurdu çoktan diye düşünüyorum.
şahsen ben de beyaz formadan pek hoşlanmasam da içimden bir his beyaz forma olacağını ve çok beğenileceğini söylüyor, neden bilmiyorum.
alternatif renkler kullanılması taraftarıyım, belirli bir düzlemde aynı alternatif renk ile gitmek biraz saçma. belli bir forma kültürün olur, içine birkaç senede bir veya her sene yeni alternatif renkler ve tasarımlar eklersin.
bunun yanı sıra eğer bir tane alternatif renk belirlenecek olacaksa da bu beyaz olmamalı bence. kullandığımız en güzel alternatif renk turuncuydu, keşke tekrar turuncu tonlarını formalarımızda görebilsek.
Yorum
-
Firma anlaşma yaptıysa (resmi) bunu duyurmak zorunda sportif a.ş.
E hala duyurulmuş bir şey yok. Bu açıdan; kimse resmen yapmadığı bir anlaşma için üretim yapmaz...
Nasıl olacak?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Federasyon kurallarına göre setlerde beyaz forma olmak zorunda diye biliyorum.İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüretilmiş olsaydı bir sızıntı olurdu çoktan diye düşünüyorum.
şahsen ben de beyaz formadan pek hoşlanmasam da içimden bir his beyaz forma olacağını ve çok beğenileceğini söylüyor, neden bilmiyorum.
alternatif renkler kullanılması taraftarıyım, belirli bir düzlemde aynı alternatif renk ile gitmek biraz saçma. belli bir forma kültürün olur, içine birkaç senede bir veya her sene yeni alternatif renkler ve tasarımlar eklersin.
bunun yanı sıra eğer bir tane alternatif renk belirlenecek olacaksa da bu beyaz olmamalı bence. kullandığımız en güzel alternatif renk turuncuydu, keşke tekrar turuncu tonlarını formalarımızda görebilsek.
Yorum
-
degilİlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyon kurallarına göre setlerde beyaz forma olmak zorunda diye biliyorum."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Turuncu formalarımız güzeldi ama artık turuncu renk iyi bir alternatif değil.O dönem ligde turuncu giyen takım yoktu.Şimdi Gs,başakşehir,alanya turuncu giyiyor.
Benim ideal setim şöyle:Çubuklu forma,mavi ağırlıklı forma,siyah forma.
Çubuklu mavi ağırlıklı olacaksa(en güzeli de öyle) bordo ağırlıklı kol parçalı formada olabilir.
Sonraki sezonlarda siyah yerine farklı alternatif renkler olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Bu modeller katalog mesela.
Aston Villa tarzı her sezon klasik formamız olmalı.
Çubuklu önceki sezona göre bordo veya mavi ağırlıklı kalın veya ince çubuklu olmalı
Beyaz formanın içinde mutlaka bordomavi renkler bir şekilde yer almalı.
Bordo mavi beyaz şort kombinasyonları ile şık setler yakalamak mümkün.

Macron veya Nike beklentimiz;
Aynı hataların tekrarlanmaması.
Forma kültürümüze uygun modellerin seçilmesi.
Forma setlerinin uyumlu olması.
Ulaşılabilir makul fiyat politikası benimsenmesi.
Model kesimleri ve kumaş kalitelerinin iyi olması.
Forma dışında güzel tasarımlı ürünlerin sunulması.
Katalog veya özel doğru yaklaşımlar bekliyoruz, şayet böyle bir şey mümkünse
KaydetKaydetEn son a f s tarafından düzenlendi; 27.01.2018, 00:06.
Yorum
-
Herkes işinde gücünde kardeşim bunu yazdığımda kızılıyor. Trabzonspor'un emanet edildiği ellerin Trabzonspor'dan daha önemli işleri var. Bu denilenlerin yapılabilmesi için çok ciddi mesailerin harcanması gerekiyor. Kulübün sıkıntılarının üzerine eğilmek için ciddi bir organizasyon yok kulüpte. O yüzden boşu boşuna hayaller kurup sonra da hayal kırıklıklarına uğramayın."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ali Fuat bey , sizinde defalarca söylediğiniz gibi yukarıdaki 3 forma tipini burda isimleri geçen markaların yapamaması gibi birşey yok.Bu formaları yaptıramayacak kadar kulüp geleneğini bilmeyen , kulüp tarihinden bihaber , taraftarı dinlemeyen ve görüşlerine değer vermeyen yöneticiler vardır.Yoksa burda isimleri geçen markalar tabiki bu modelleri yapabilir.Ama kim seçecek.Mesele bu.Birde taraftarın beğenmeyeceği modelleri kalitesiz kumaştan yaptırıp 3 kuruşa mal edip 25 kuruşa satarsan olmaz tabi.Hem az satarsın hem taraftarı mutlu edemezsin.Ama kaliteli ve taraftarın beğendiği modelleri yaptırırsan ve 10 kuruşa mal edip 15 kuruşa satarsan hem fazla satarsın,daha fazla kar edersin ve taraftarının da gönlünü yapmış olursun.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu modeller katalog mesela.
Aston Villa tarzı her sezon klasik formamız olmalı.
Çubuklu önceki sezona göre bordo veya mavi ağırlıklı kalın veya ince çubuklu olmalı
Beyaz formanın içinde mutlaka bordomavi renkler bir şekilde yer almalı.
Bordo mavi beyaz şort kombinasyonları ile şık setler yakalamak mümkün.

Macron veya Nike beklentimiz;
Aynı hataların tekrarlanmaması.
Forma kültürümüze uygun modellerin seçilmesi.
Forma setlerinin uyumlu olması.
Ulaşılabilir makul fiyat politikası benimsenmesi.
Model kesimleri ve kumaş kalitelerinin iyi olması.
Forma dışında güzel tasarımlı ürünlerin sunulması.
Katalog veya özel doğru yaklaşımlar bekliyoruz, şayet böyle bir şey mümkünse
KaydetKaydet
Birde bu renk arma tescili işini tam anlayabilmiş değilim.Kim tescilledi.Sonuçta ayet değil ve değişebilir.Bakıyorum şu yukarıdaki 3 formanın da renk tonları farklı.Mesela benim en sevdiğim hem model hem de renk tonları soldaki Aston villa modelininkiler.Zaten bildiğim kadarıyla kulüp kuruluşunda renk tonları koyu bordo ve açık mavi olarak geçiyor.Baktığımız zaman tescilli renk tonlarına tam koyu değil ve açık mavide değil gibi.Soldaki formayı aynı renk tonlarında ve modelinde her yıl sür piyasaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum