biz gelecek sezon için bu macronla anlaştıkmı klüpten bu konu ile alakalı hiç haber gelmedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz gelecek sezon için bu macronla anlaştıkmı klüpten bu konu ile alakalı hiç haber gelmedi
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanada uydurma haber dıye gelıyor ama bakalım"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
100 TL'den satışa çıkıyormuş. Dağıtımlara başlanmış söylenenler doğru ise.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir bitmediniz herseyde birsey buluyorsunuz.
Formanin agzi götü burnu yamuksa ALMA tamami ALMA, buraya geliyorsun sade elestirmek icin birseyler bulup yaziyorsunuz almak isteyenlerinde hevesini kursanda birakiyorsunuz valla yeter yaEn son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.02.2018, 00:40.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa varya size gülüyorum gercekten !
Formanin agzi götü burnu yamuksa ALMA tamami ALMA, buraya geliyorsun sade elestirmek icin birseyler bulup yaziyorsunuz almak isteyenlerinde hevesini kursanda birakiyorsunuz valla yeter ya
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebiliyoruz. Siz diyemiyorsanız o sizin sorununuz. Alan alır seni beni dinlemez merak etme.
Senin gibi degil herseyde birsey aramaz
Bide formada ne yanlis söylermisin?
Adamlar falanci yilin formasini yaptik demiyor nostarji forma yaptik diyor ozaman neye göre yanlis oluyor ?
Bide kusura bakmada bu zamana kadar senin dogru birsey okumadim hep elestirirken görüyorum seniEn son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.02.2018, 02:23.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa varya size gülüyorum gercekten !
Formanin agzi götü burnu yamuksa ALMA tamami ALMA, buraya geliyorsun sade elestirmek icin birseyler bulup yaziyorsunuz almak isteyenlerinde hevesini kursanda birakiyorsunuz valla yeter ya
Ortada bir yanlış var ve defalarca tekrarlanıyor bu yanlışlar.2010 da ürettiler hatalı,bu sezon başı polyesterden ürettiler şaka gibi o da hatalı,şimdi yeniden ürettiler bu da hatalı.
Retro formanın anlamını bilmek önemli.Retro forma demek geçmişteki formanın birebir aynısını üretmektir.TS Club’ın bu ürettirdiği ise sadece benzetmedir.
Sağdaki forma 2007 yılında üretilen retro formamız.Birebir aynı ve muhteşem çalışma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
[MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION]
Son paylaştığın fotoğraflardaki parçalı formamız da satışa çıkacak mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum