Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri forma tecrübemiz rezillikle sonuçlandıktan sonra hala gri forma istemememiz lazım bence.
    Ki tüm dünyada iyi bir örneği olduğunu düşünmüyorum gri formanın.
    Lacivert forma ile gayet güzel bir sonuç çıkabilir ortaya, lacivert açık mavi birlikte dahi düşünülebilir.
    Bu seneki a.villa tarzı formamızın mavi ağırlıklısı da güzel olacaktır.

Yorum

• Bordo ağırlıklı çubukludan gına geldi.Bordo çorap+bordo şort ile de kombinleyince oluyoruz Elazığspor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gri forma tecrübemiz rezillikle sonuçlandıktan sonra hala gri forma istemememiz lazım bence.
        Ki tüm dünyada iyi bir örneği olduğunu düşünmüyorum gri formanın.
        Lacivert forma ile gayet güzel bir sonuç çıkabilir ortaya, lacivert açık mavi birlikte dahi düşünülebilir.
        Bu seneki a.villa tarzı formamızın mavi ağırlıklısı da güzel olacaktır.
        Gri geçen dönemlerdeki gibi değil siyaha çalan bir renk olabilir

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordo ağırlıklı çubukludan gına geldi.Bordo çorap+bordo şort ile de kombinleyince oluyoruz Elazığspor.

Bence forma kültürü açısından olumlu. Böyle devam etmesinden yanayım ya da bir sene mavi bir sene bordo ağırlıklı olabilir. Bu değişim insanları her sezon forma almaya itebilir.

Laciverte sıcak bakmıyorum üç istanbul takımı rakibimiz olsa da bizim direkt rakibimiz elbette fb. Lacivert fbnin karakteristik rengi o yüzden farklı alternatiflere yönelme taraftarıyım. Barça'nın hiç beyaz kullanmama durumu gibi.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.05.2018, 21:17.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• crystal macron dan ayrılmış

Yorum

• Crystal rezalet bir hamle yapmış. Formalar o kadar çirkin ki bir de o reklamla dünyanın en kötülerinden biri olmaya oynuyor adet.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bence Cystalin Puma formalari macrondan daha güzel, genel baktimda macronu zaten hic begenmiyorum. Artik hayirlisi umarim yaniltir beni macron ama bence bizim formalar hic güzel olmiyacak yada 1 tanesi iyi olucak ondan sonra millet yine herzamanki gibi basliyacak ne bicim formamiz var, hic özenti yok vs vs.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence forma kültürü açısından olumlu. Böyle devam etmesinden yanayım ya da bir sene mavi bir sene bordo ağırlıklı olabilir. Bu değişim insanları her sezon forma almaya itebilir.

Laciverte sıcak bakmıyorum üç istanbul takımı rakibimiz olsa da bizim direkt rakibimiz elbette fb. Lacivert fbnin karakteristik rengi o yüzden farklı alternatiflere yönelme taraftarıyım. Barça'nın hiç beyaz kullanmama durumu gibi.
                  Bizim forma kültürümüz bellidir.Bordo ve mavinin eşit dağıldığı çubuklu ve beyaz şort.Bu kültür 2000lerde yok oldu.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Adamlar crystal e ligde kume oynayacaksiniz formasi yapmis acikcasi

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim forma kültürümüz bellidir.Bordo ve mavinin eşit dağıldığı çubuklu ve beyaz şort.Bu kültür 2000lerde yok oldu.

Ben tek takım olmasından rahatsız değilim.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu senede yine Nike mı formalar olacak? neden ısrarla Nike ile yola devam ediliyor? puma, Adidas, Kappa varken?

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu senede yine Nike mı formalar olacak? neden ısrarla Nike ile yola devam ediliyor? puma, Adidas, Kappa varken?
                          hocam cevabı almadan neden böyle yapıyorsun macron bu sene

Yorum

• bu forma tarihimizdeki en güzel formalardan biri... kumaşı yumuşak ve rahat... bulablmek için kaç tane tsclub gezmiştim..

İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2004-05 sezonunda parçalı formamız yoktu.Su yeşili formamızı sadece Skonto Riga deplasmanında giydik.Bu attığınız fotodaki taraftar versiyonu.Maç versiyonunda mavi çizgiler yok ve kumaşı daha kaliteli.

2004-05 Su yeşili formamız maç versiyonu:

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu forma tarihimizdeki en güzel formalardan biri... kumaşı yumuşak ve rahat... bulablmek için kaç tane tsclub gezmiştim..
                              50 tane Trabzonspor formam var en iyi kumaş bu formada.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bir sezon turuncu forma giyelim nostalji olur.. Beyaz'dan bin kat iyidir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X