Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Antreman ürünlerinin mavi renk olması iyi oldu...

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen Hummel diyince paylaşma gereği hissettim müthiş bir tşört tüm renktaşlarıma tavsiye ederim pamuk polyester karışımı Hummel en az Nike Adidas kadar kalitedir.Ayakkabıları hariç herşeyine kefilim.Arma baskısı kalitesi de çok güzel.Üstelik sadece 50 TL başka renkleri de var ama ben bu rengini sevdim.Bulabilirsen tavsiye ederim...
      Hocam bedenleri nasıl? Mesela dar kesim mi? İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum da.
      Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Duyumlar,sızmalar yok mu?Hiç bilgi veren yok.Bilmeyenler de birşeyler sallasın hiç heyecan yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• AydınTonyalı'ya katılıyorum yalandanda olsa coşturun biraz bizi lütfem.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mavinin tonu hiç hoş gelmedi.
            Klasik antrenman kitleri, yıllardır herhangi bir değişim olmadı. Kalan iki formayı görüp ona göre yorum yapacağım.

Yorum

• Önceki hafta sonu Under Amour mağazasına gittim hatta bir adet de şort aldım. ürünleri kaliteli ve fiyatları Adidas ve Nike gibi muadillerine oranla daha ucuz. Değerlendirilebilir...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AydınTonyalı'ya katılıyorum yalandanda olsa coşturun biraz bizi lütfem.
                Al kardeeeeeş o zaman ver coşkuyu ver mehteri
                Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Al kardeeeeeş o zaman ver coşkuyu ver mehteri
                  Geçen seneden bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Beyaz formaya yapılan armadan kimse utanmıyorsa herkes haklıdır!
                    Beyaz formayı bakalım kime satacaksın. Sakın ola diğer formalardaki armayı da böyle yapmayın sakın

Reziller!

Yorum

• Beyaz formanın armasında ne var?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Klasik antrenman kitleri, yıllardır herhangi bir değişim olmadı. Kalan iki formayı görüp ona göre yorum yapacağım.
                        kardeşim görmeye gerek yok nıke bu takıma yıllardır ne yaptıki bu sene yapsın

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyaz formanın armasında ne var?
                          nesi yokki bildiğin beyaz tişörte baskı yapılmış

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nesi yokki bildiğin beyaz tişörte baskı yapılmış
                            bende bunu yazmak için gelmiştim

armayı çıkar bildiğin beyaz atlet. tasarım kötüden daha beter.
                            TEKKEBALL

Yorum

• nike ın türkiyedeki politikası belli. en ucuz ve basit üret en pahalıya sat.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Beyaz forma çok guzel. Ilk defa beyaz forma alacagim galiba.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X