Screenshot_2017-05-26-21-43-05.jpg bu formayı bize uyarlayabilecek varmı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?
Yorum
-
İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz ispanyada kraliyet rengi kabul edildiğinden ispanya federasyonu barcelonanın beyaz forma giymesini yasaklamış. Katalunya meselesinden dolayı. Bu yüzden barcelona beyaz forma üretemiyor.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yanayyy ortalıkYalnız slim - Fit hiç hoşuma gitmedi dar kalıp formayı oldum olası sevmemişimdir..Her sezon forma alan Beşiktaşlı arkadaşım var ondan biliyorum yaka silkiyordu dar kalıp yüzünden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Ayrıca nike fit forma yaparsa bize(buna player versiyon deniyor).Ts Club'larda oyuncuların giydiği fit kalıp player forma ve birde nike ın şuan bize yaptığı kalıpta olmak üzere iki türlü forma satılır.Aralarında 100 tl fark olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca nike fit forma yaparsa bize(buna player versiyon deniyor).Ts Club'larda oyuncuların giydiği fit kalıp player forma ve birde nike ın şuan bize yaptığı kalıpta olmak üzere iki türlü forma satılır.Aralarında 100 tl fark
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyazın kraliyeti temsil ettiği için barcanın kendi isteğiyle tercih etmediğini biliyorum herhangi bir yasak olduğunu bilmiyorum araştırmak gerek.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de barcanın kendi kararı olduğunu biliyorum, hatta real de kırmızıyı hiç kullanmıyor galiba.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu realin fuşia rengi formasi degil mi su cok dalga gecilen?
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslim fit olayi gercekci durmuyor.
nevzat aydin ve slim fit? adam kendine ihanet etmis olur bir kere.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum