Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Screenshot_2017-05-26-21-43-05.jpg bu formayı bize uyarlayabilecek varmı?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?
      Beyaz ispanyada kraliyet rengi kabul edildiğinden ispanya federasyonu barcelonanın beyaz forma giymesini yasaklamış. Katalunya meselesinden dolayı. Bu yüzden barcelona beyaz forma üretemiyor.

Yorum

• İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz ispanyada kraliyet rengi kabul edildiğinden ispanya federasyonu barcelonanın beyaz forma giymesini yasaklamış. Katalunya meselesinden dolayı. Bu yüzden barcelona beyaz forma üretemiyor.
        Beyazın kraliyeti temsil ettiği için barcanın kendi isteğiyle tercih etmediğini biliyorum herhangi bir yasak olduğunu bilmiyorum araştırmak gerek.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Arkadaşlar yanayyy ortalık Yalnız slim - Fit hiç hoşuma gitmedi dar kalıp formayı oldum olası sevmemişimdir..Her sezon forma alan Beşiktaşlı arkadaşım var ondan biliyorum yaka silkiyordu dar kalıp yüzünden
          Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar yanayyy ortalık Yalnız slim - Fit hiç hoşuma gitmedi dar kalıp formayı oldum olası sevmemişimdir..Her sezon forma alan Beşiktaşlı arkadaşım var ondan biliyorum yaka silkiyordu dar kalıp yüzünden
            Forma fit olmalı.Beşiktaş formalarının kalıbı iyi.Napoli formaları çok iyi bu konuda.Her zaman dediğim gibi vücudu olana slim fit olmayanı bilemem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ayrıca nike fit forma yaparsa bize(buna player versiyon deniyor).Ts Club'larda oyuncuların giydiği fit kalıp player forma ve birde nike ın şuan bize yaptığı kalıpta olmak üzere iki türlü forma satılır.Aralarında 100 tl fark olabilir.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca nike fit forma yaparsa bize(buna player versiyon deniyor).Ts Club'larda oyuncuların giydiği fit kalıp player forma ve birde nike ın şuan bize yaptığı kalıpta olmak üzere iki türlü forma satılır.Aralarında 100 tl fark
                Bende göbek var ama slim fit forma olursa kesin alirim

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyazın kraliyeti temsil ettiği için barcanın kendi isteğiyle tercih etmediğini biliyorum herhangi bir yasak olduğunu bilmiyorum araştırmak gerek.
                  ben de barcanın kendi kararı olduğunu biliyorum, hatta real de kırmızıyı hiç kullanmıyor galiba.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben de barcanın kendi kararı olduğunu biliyorum, hatta real de kırmızıyı hiç kullanmıyor galiba.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu realin fuşia rengi formasi degil mi su cok dalga gecilen?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Maç başlamadan resmi hesap golü atmış.Bu arada ilk kez bordo şort giyeceğiz.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu realin fuşia rengi formasi degil mi su cok dalga gecilen?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Hayır bu kırmızı forması, o forma ayrı.

Yorum

• slim fit olayi gercekci durmuyor.

nevzat aydin ve slim fit? adam kendine ihanet etmis olur bir kere.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                slim fit olayi gercekci durmuyor.

nevzat aydin ve slim fit? adam kendine ihanet etmis olur bir kere.
                                Kendi fit değil diye forma fit olamaz mı yani [emoji4]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X