Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada geçen sezon başı da Vestel yazısı beyazdı dimi? Sonradan bordo olmuştu? Daha önce ki sezon muydu?
    2018-19'da mavi formada QNB yazısı beyazdı, ikinci yarı bordo yapmışlardı
    Twitter: @afsbordobank_jr

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zorlan dedemin icliklerini giymis gibi mi cikacagiz sahaya?
      Sunun altina bordo short bordo corap giymek zor olmamali...
      Aynen oyle bir de kupayı alirsak bayrak beyaz formada cok sacma bir yere gelecek gs nn yillar once niken uzerine geldigi gibi

Yorum

• Rezalet.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Görseller neden çok kötü ya
          işi yapan kimse kötü çünkü. sadelikten nasibini almamış alakasız neon cafcaflı renkleri basmış. şöyle videolu tanıtım yapacaksın gidip üstüne böyle aptal bir şey paylaşacaksin. git anlaş profesyonel bir fotografciyla al topculari götür şehrin önemli noktalarina güzel bir filtreyle çek, doğal olsun bizden olsun. yani var ya şunları yapmak marifet ister ya. puhahahah herif sehirlerarasi otobüsteki gece açılan LED ışıklar gibi görsel yapmış.

yil 2020 şort ve tozlukla fotoğraf çekiyorlar. ulan onlari giyecek olan sadece futbolcu. sen sadece üst formayı satmaya calis. yok kafa yok kafa.
          En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 12:55.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işi yapan kimse kötü çünkü. sadelikten nasibini almamış alakasız neon cafcaflı renkleri basmış. şöyle videolu tanıtım yapacaksın gidip üstüne böyle aptal bir şey paylaşacaksin. git anlaş profesyonel bir fotografciyla al topculari götür şehrin önemli noktalarina güzel bir filtreyle çek, doğal olsun bizden olsun. yani var ya şunları yapmak marifet ister ya. puhahahah herif sehirlerarasi otobüsteki gece açılan LED ışıklar gibi görsel yapmış.
            Merdivenlerde kayalıklarda falan cekilseymis keşke

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok ondan önceki sezonun harika mavi forması var onu tavsiye ederim...
              [ATTACH]19017[/ATTACH]
              Abi yalnız bu formada mavinin 3 tonu var. Hangisi bizim esas kurumsal rengimiz?

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ana formasında kim oynama yapıyor güzel kardeşim? Varsa bile ben görmedim. Mesela Liverpool kırmızı yerine bu sezon ana formamız bordo olacak dese hükümet düşer. Yapmayın...
              Kırmızı ayrı, bordo ayrı. Tondan bahsediyoruz. Elmayla armutu karıştırmayalım.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Formaları hiç beğenmedim. Sahaya çıktıkları zaman umarım bu kadar kötü gözükmez.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Beğendiniz mi karabükspor formalarını. 3.forma düzgün çıkmazsa sene sonu şampiyonluk görene kadar forma filan almam ben. Yukarılarda paylaşılan görsellerdeki renkle bile uyuşmuyor bu nasıl profesyonellik. Beceriksiz topluluğu resmen. Umarım bir haltı becerirler de çubuklunun altına beyaz giyerler. Yoksa gözler çürüyecek bu sene belli ki
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bu forumdaki beğenmeme timinin neyi beğendiğini anlamadım tam olarak ? Sanırım bu arkadaşlar diğer 3 büyük kulüp diye tabir edilen takımların formalarını görmüyor. Sen nike veya adidas ile çalışsan sana katalogtan bir forma iteleyecekler, bunu hepiniz bilmenize rağmen hala yok rengi yok bilmem nesi. Al arkadaş yukarda İnter formalarını atmış. Her şeyi bir siz biliyorsunuz zaten kardeşim. Lütfen almayın ya bak lütfen almayın siz. Bu kulüpte her şeye anti davranan bir kitle var malesef en çok zararı bunlar veriyor kulübümüze. Beyaz formayı da çubukluyu da beğendim. Allah izin verirse ikisini de alırım. Siz düz formaya layıksınız aslında ama neyse, Macron bizi düşünmekle gerçekten hata ediyor katalogtan kitlesin o zaman hoşumuza gider.

Yorum

• Nike ile Roma son seneleri, fotoğraf çekiminde şunu yapmak zor mu?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi yalnız bu formada mavinin 3 tonu var. Hangisi bizim esas kurumsal rengimiz?

Kırmızı ayrı, bordo ayrı. Tondan bahsediyoruz. Elmayla armutu karıştırmayalım.
                          O formadaki 3 ton mavi de çubukludaki lacivertten daha uygun bence.
                          Ayrıca elma ile armudu karıştırdığını itiraf ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim çünkü lacivert ve mavi birbirinden farklı renkler.
                          Tartıştığımız konu da zaten rengimizin değişmiş olması.
                          Teşekkürler

Yorum

• En son boyle hayal kırıklıgını , aşağıdakı formaları gorunce yasamıstım.

trabzonspor_749.jpg
                            Ekli dosyalar
                            En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 13:09.
                            61

Yorum

• Sponsor yazısı göz tırmalıyor. Bordo olsa iyi olurdu. Tamam sponsor öne çıkacak da biz Vestel Trabzonspor değiliz, sadece forma ana sponsoru adamlar.

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beğendiniz mi karabükspor formalarını. 3.forma düzgün çıkmazsa sene sonu şampiyonluk görene kadar forma filan almam ben. Yukarılarda paylaşılan görsellerdeki renkle bile uyuşmuyor bu nasıl profesyonellik. Beceriksiz topluluğu resmen. Umarım bir haltı becerirler de çubuklunun altına beyaz giyerler. Yoksa gözler çürüyecek bu sene belli ki
                                Eğer setler böyleyse altına beyaz şort da olmayacak sanırım.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X