İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorlan dedemin icliklerini giymis gibi mi cikacagiz sahaya?
Sunun altina bordo short bordo corap giymek zor olmamali...
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörseller neden çok kötü ya
yil 2020 şort ve tozlukla fotoğraf çekiyorlar. ulan onlari giyecek olan sadece futbolcu. sen sadece üst formayı satmaya calis. yok kafa yok kafa.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 12:55.
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişi yapan kimse kötü çünkü. sadelikten nasibini almamış alakasız neon cafcaflı renkleri basmış. şöyle videolu tanıtım yapacaksın gidip üstüne böyle aptal bir şey paylaşacaksin. git anlaş profesyonel bir fotografciyla al topculari götür şehrin önemli noktalarina güzel bir filtreyle çek, doğal olsun bizden olsun. yani var ya şunları yapmak marifet ister ya. puhahahah herif sehirlerarasi otobüsteki gece açılan LED ışıklar gibi görsel yapmış.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ondan önceki sezonun harika mavi forması var onu tavsiye ederim...
[ATTACH]19017[/ATTACH]
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAna formasında kim oynama yapıyor güzel kardeşim? Varsa bile ben görmedim. Mesela Liverpool kırmızı yerine bu sezon ana formamız bordo olacak dese hükümet düşer. Yapmayın...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Beğendiniz mi karabükspor formalarını. 3.forma düzgün çıkmazsa sene sonu şampiyonluk görene kadar forma filan almam ben. Yukarılarda paylaşılan görsellerdeki renkle bile uyuşmuyor bu nasıl profesyonellik. Beceriksiz topluluğu resmen. Umarım bir haltı becerirler de çubuklunun altına beyaz giyerler. Yoksa gözler çürüyecek bu sene belli ki30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
-
Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bu forumdaki beğenmeme timinin neyi beğendiğini anlamadım tam olarak ? Sanırım bu arkadaşlar diğer 3 büyük kulüp diye tabir edilen takımların formalarını görmüyor. Sen nike veya adidas ile çalışsan sana katalogtan bir forma iteleyecekler, bunu hepiniz bilmenize rağmen hala yok rengi yok bilmem nesi. Al arkadaş yukarda İnter formalarını atmış. Her şeyi bir siz biliyorsunuz zaten kardeşim. Lütfen almayın ya bak lütfen almayın siz. Bu kulüpte her şeye anti davranan bir kitle var malesef en çok zararı bunlar veriyor kulübümüze. Beyaz formayı da çubukluyu da beğendim. Allah izin verirse ikisini de alırım. Siz düz formaya layıksınız aslında ama neyse, Macron bizi düşünmekle gerçekten hata ediyor katalogtan kitlesin o zaman hoşumuza gider.
Yorum
-
Nike ile Roma son seneleri, fotoğraf çekiminde şunu yapmak zor mu?
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yalnız bu formada mavinin 3 tonu var. Hangisi bizim esas kurumsal rengimiz?
Kırmızı ayrı, bordo ayrı. Tondan bahsediyoruz. Elmayla armutu karıştırmayalım.
Ayrıca elma ile armudu karıştırdığını itiraf ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim çünkü lacivert ve mavi birbirinden farklı renkler.
Tartıştığımız konu da zaten rengimizin değişmiş olması.
Teşekkürler
Yorum
-
En son boyle hayal kırıklıgını , aşağıdakı formaları gorunce yasamıstım.
trabzonspor_749.jpgEkli dosyalarEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 13:09.61
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğendiniz mi karabükspor formalarını. 3.forma düzgün çıkmazsa sene sonu şampiyonluk görene kadar forma filan almam ben. Yukarılarda paylaşılan görsellerdeki renkle bile uyuşmuyor bu nasıl profesyonellik. Beceriksiz topluluğu resmen. Umarım bir haltı becerirler de çubuklunun altına beyaz giyerler. Yoksa gözler çürüyecek bu sene belli ki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum