Antreman ürünlerinin mavi renk olması iyi oldu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Hummel diyince paylaşma gereği hissettim müthiş bir tşört tüm renktaşlarıma tavsiye ederim pamuk polyester karışımı Hummel en az Nike Adidas kadar kalitedir.Ayakkabıları hariç herşeyine kefilim.Arma baskısı kalitesi de çok güzel.Üstelik sadece 50 TL başka renkleri de var ama ben bu rengini sevdim.Bulabilirsen tavsiye ederim...Eğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavinin tonu hiç hoş gelmedi.
Yorum
-
Önceki hafta sonu Under Amour mağazasına gittim hatta bir adet de şort aldım. ürünleri kaliteli ve fiyatları Adidas ve Nike gibi muadillerine oranla daha ucuz. Değerlendirilebilir...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydınTonyalı'ya katılıyorum yalandanda olsa coşturun biraz bizi lütfem.Ekli dosyalar
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl kardeeeeeş o zaman ver coşkuyu ver mehteri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik antrenman kitleri, yıllardır herhangi bir değişim olmadı. Kalan iki formayı görüp ona göre yorum yapacağım.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Beyaz formanın armasında ne var?
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenesi yokki bildiğin beyaz tişörte baskı yapılmış
armayı çıkar bildiğin beyaz atlet. tasarım kötüden daha beter.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum