Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shaktar Donetsk,Zenit St.Petersburg,Spartak Moskova,Athletic Bilbao,Sparta Prag bu takımlar her zaman nike özel tasarım formalar giyiyor.Bunun nedeni iyi yönetilmeleri.Sattıkları forma ve taraftar sayıları bizden az olanlar var!Sosyal medyadaki takipçilerine bakın bizim hepsinden daha iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adana demirinki daha güzel murat
      Cengiz abi bizim bu baskı işlemleri tam olarak hangi atölyelerde yapılıyor acaba? Trabzon'da mı bu atölyeler.

Yorum

• Çok boş konuşuyorsunuz, Ts'un marka değeri yükselmedikçe özel formaları unutun, kulüp erken davranıp katalog formalarından en güzelini seçsin ona da razıyım.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok boş konuşuyorsunuz, Ts'un marka değeri yükselmedikçe özel formaları unutun, kulüp erken davranıp katalog formalarından en güzelini seçsin ona da razıyım.
          Bos konusan kim? Ortak kani beklentide bu zaten

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çok boş konuşuyorsunuz, Ts'un marka değeri yükselmedikçe özel formaları unutun, kulüp erken davranıp katalog formalarından en güzelini seçsin ona da razıyım.
            Muhteşemsin,seni duyan Muharrem Usta çok önemli adımlar attı.Şu an borsa da değerimiz 61 kat arttı,Barcelona hazırlık maçı teklif ediyor Arsenal hayır olmaz Emirates Cup'a gelin teklifi yaptı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beterin beteri var şükredelim

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bos konusan kim? Ortak kani beklentide bu zaten

kardeşim TS'a özel forma filan yapmayacaklar, önceden de yapmadılar, bundan sonra da yapmayacaklar. Sen Nike'in gözünde vasat kulüplerden birisin. Şu özel forma muhabbetini bırakın. Her sene aynı boş muhabbetler.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cengiz abi bizim bu baskı işlemleri tam olarak hangi atölyelerde yapılıyor acaba? Trabzon'da mı bu atölyeler.
                  istanbuldadır muhtemelen

Yorum

kardeşim TS'a özel forma filan yapmayacaklar, önceden de yapmadılar, bundan sonra da yapmayacaklar. Sen Nike'in gözünde vasat kulüplerden birisin. Şu özel forma muhabbetini bırakın. Her sene aynı boş muhabbetler.
                    Iyi de ben de senin gibi dusunuyorum zaten burda ozel forma isteyen belli bir kitle var dogru ama esas olan renkleri dogru modelle kullanmak aek gbi young boys gibi bizi zaten bu ozel forma hastaligi bu hallere getrdi beyaz forma tarihimizdeki en ozel forma bence cunku kimsede yok

Yorum

• Forma konusunda Tarkan'ın yeni şarkısı tam bize göre
                      Yolla yolla kaderim yolla
                      Acıları bana yolla
                      Ne de olsa dert babasıyım ya ben
                      Vur ya lafımı olur vur ya
                      Düşene bir de sen vur ya
                      Ne de olsa
                      Sabır taşıyım ya ben

Buda bizim versiyon

Yolla yolla Nevzat yolla
                      Katalog formaları yolla
                      Nede olsa özel diye kandır bizi sen
                      Vur ya baskıyı güzel vur ya
                      Formaya baskıyı vur ya
                      Ne de olsa
                      Sabır taşıyız ya biz
                      En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 27.06.2017, 20:06.

Yorum

• Arkadaşlar bakın ben bu forumda yeniyim sadece AFS abiyi geçmişte yapmış olduğu tasarımlardan ötürü tanırım..Aktif şekilde sosyal medyayı kullanıyorum ee haliyle her şeyi görüyoruz.Küçük yaştan beri forma merakı olan ürün alan birisiyim.Herkes gibi ürünlerimizin güzel olmasını bende istiyorum.Türkiye de forma konusunda marka bazında öncü kulubüz bakın bunu sakın aklınızdan çıkarmayın Ts un Kappa giymesi çok büyük ses getirmiştir geçmişte Nitekim aynı şey Nike içinde geçerli.Bu forumda olsun diğer sosyal medya ağlarında olsun herkes görüşünü medenice söylüyor.Birbirimizi kırmadan yapalım ama bunu sonuçta kızan da söven de ya da savunan da Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda konuşuyor.Benim normalde özel ürün özel forma gibi bir beklentim bu zamana kadar hiç olmamıştı taki Muharrem Ustanın QNB ile sözleşme imzaladığı ana kadar.İHO döneminde patlak veren forma muhabbeti akabinde yönetimin gidip Ustanın gelişi bir önceki sene Ofspor formalarının çıkışı taraftarı da kızdırıp beklenti içerisine soktu.Bu sezon ki çubuklu formanın baya geç çıkışı önümüzdeki sezon formalarımızın katalog olmayacağı açıklamaları yöneticiler tarafından yapılınca bu işin biz gibi meraklıları haliyle beklenti içerisine girdi Ee yakın zamanda Mehmet Yiğit Alp 'in bu sezon katalog giyeceğiz önümüzdeki sezon özel demesi haliyle Gene herkeste hayal kırıklığı yarattı AFS abinin bile şu ana kadar formalar hakkında verdiği Tüolar olmadı tutmadı alınmasın darılmasın abimizdir lafım ona değil ama onu yalancı çıkaran yönetime o da gördüğünü söylüyor ama gerçekleşmiyor arma da 1967-2017 olacak dedi beyaz forma da yok bakalım diğerlerinde ne olacak beyaz forma da kollar da detay olacak dedi o da yok sadece önde.Muharrem Usta yönetimi kendi çevresindeki insanları çok yalancı konumuna düşürdü çok şeyler duyuyorum çevreden anlatsam uzun sürer ya en basiti geçenler de Yunus Emre Sel e A spor da Barça ile ilgili yapmış olduğu twiti saçma sapan bir sebeble açıklaması Bakın kimsenin adamı değilim ben İho yapsa ona sallarım afedersiniz Babam başkan olsa bunları yapsa ona sallarım çıkıp deseler ki en basiti kulübün kasası boş biz Ts Club dan para kazanmaya önem veriyoruz bu sebeble fiyatlarımızı artırdık ürün kalitesi pek iyi olmayabilir fiyatla endekslediğin zaman ama kısa süre içerisinde düzelecek kulübe para lazım destek gösterin yemin ediyorum 200 lira da verir bu taraftar bir formaya 300 de verir.Ben bunları göremiyorum sadece gördüğüm her konuda mavi boncuk dağıtmak karamsar ortamı normalleştirmeye çalışmak taraftarın gazını almak İnşallah düzelir bizler de seviniriz

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bakın ben bu forumda yeniyim sadece AFS abiyi geçmişte yapmış olduğu tasarımlardan ötürü tanırım..Aktif şekilde sosyal medyayı kullanıyorum ee haliyle her şeyi görüyoruz.Küçük yaştan beri forma merakı olan ürün alan birisiyim.Herkes gibi ürünlerimizin güzel olmasını bende istiyorum.Türkiye de forma konusunda marka bazında öncü kulubüz bakın bunu sakın aklınızdan çıkarmayın Ts un Kappa giymesi çok büyük ses getirmiştir geçmişte Nitekim aynı şey Nike içinde geçerli.Bu forumda olsun diğer sosyal medya ağlarında olsun herkes görüşünü medenice söylüyor.Birbirimizi kırmadan yapalım ama bunu sonuçta kızan da söven de ya da savunan da Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda konuşuyor.Benim normalde özel ürün özel forma gibi bir beklentim bu zamana kadar hiç olmamıştı taki Muharrem Ustanın QNB ile sözleşme imzaladığı ana kadar.İHO döneminde patlak veren forma muhabbeti akabinde yönetimin gidip Ustanın gelişi bir önceki sene Ofspor formalarının çıkışı taraftarı da kızdırıp beklenti içerisine soktu.Bu sezon ki çubuklu formanın baya geç çıkışı önümüzdeki sezon formalarımızın katalog olmayacağı açıklamaları yöneticiler tarafından yapılınca bu işin biz gibi meraklıları haliyle beklenti içerisine girdi Ee yakın zamanda Mehmet Yiğit Alp 'in bu sezon katalog giyeceğiz önümüzdeki sezon özel demesi haliyle Gene herkeste hayal kırıklığı yarattı AFS abinin bile şu ana kadar formalar hakkında verdiği Tüolar olmadı tutmadı alınmasın darılmasın abimizdir lafım ona değil ama onu yalancı çıkaran yönetime o da gördüğünü söylüyor ama gerçekleşmiyor arma da 1967-2017 olacak dedi beyaz forma da yok bakalım diğerlerinde ne olacak beyaz forma da kollar da detay olacak dedi o da yok sadece önde.Muharrem Usta yönetimi kendi çevresindeki insanları çok yalancı konumuna düşürdü çok şeyler duyuyorum çevreden anlatsam uzun sürer ya en basiti geçenler de Yunus Emre Sel e A spor da Barça ile ilgili yapmış olduğu twiti saçma sapan bir sebeble açıklaması Bakın kimsenin adamı değilim ben İho yapsa ona sallarım afedersiniz Babam başkan olsa bunları yapsa ona sallarım çıkıp deseler ki en basiti kulübün kasası boş biz Ts Club dan para kazanmaya önem veriyoruz bu sebeble fiyatlarımızı artırdık ürün kalitesi pek iyi olmayabilir fiyatla endekslediğin zaman ama kısa süre içerisinde düzelecek kulübe para lazım destek gösterin yemin ediyorum 200 lira da verir bu taraftar bir formaya 300 de verir.Ben bunları göremiyorum sadece gördüğüm her konuda mavi boncuk dağıtmak karamsar ortamı normalleştirmeye çalışmak taraftarın gazını almak İnşallah düzelir bizler de seviniriz
                          Söylediklerine katılıyorum.Şunu iddia ediyorum ki;Şampiyon olursak bir milyon forma satarız.İnşallah o günleri görürüz.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arma büyümüş

Fotoğraftaki ben değilim bu arada
                            Amiyane olacak ama, yine beyaz tişörtü forma diye iteledi adamlar.

Yorum

• IMG_2228.jpg

Roma ve İnter deplasman formaları
                              Ekli dosyalar
                              En son ufo9561 tarafından düzenlendi; 28.06.2017, 11:20.

Yorum

• Bu sene asimetri isini abartti bence inter su gri mavi olaydi on numara formaydi 😊

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X