Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya bizim taraftar niye böyle arkadaş ben vallahi anlamıyorum? Zaten kimse demiyor ki kapalı mavi bizim esas rengimizdir diye. Ama geçmişte kullanıldığı için ve biraz da retro havası katmak için belli ki böyle düşünülmüş. Bi burdakiler biliyor kulübün esas renklerini de yöneticiler falan bilmiyor

Tanıtım filmi de efsane olmuş. Her şeyin altında bir şey aramayı bırakın usta. Bi şeyi de beğenin millet ağzının suyunu akıtarak izliyor hem tanıtımı hem formayı ama biz beğenmiyoruz...

Şu kafayı değiştirelim artık he?
    Aydın sana kötü bir haberim var... Evet, maalesef "yöneticiler falan" bilmiyor.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Render ve texture eklemek hakkında bilgi verir misin
      CLO3D programı ile kol, yaka, ön,arka tek tek oluşturup diktim. Texture kütüphanesi mevcut. Render ise programa entegre şekilde iniyor.
      En son tarikkaragul tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:36.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aydın sana kötü bir haberim var... Evet, maalesef "yöneticiler falan" bilmiyor.
        15-16 sezonundaki “ açık mavi “ atletten giyelim hep beraber o zaman. Tam kurumsal rengimiz o. Bi de ironi yaptığına inandırmak istiyorum kendimi yöneticilerin esas rengimizi bilmediği yorumuna?
        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• bu video malesef olmamış .
          seneler önceki efsane formayla ,
          bu kardeşimizin arasında kurulmaya çalışılan bağı ,
          izleyiciye tam anlamıyla aktaramamışlar .

ayrıca bu kadar duygu sömürüsüne gerek var mıydı ?
          insanların hassas noktalarına vurgu yapmaları hiç hoş olmamış .

ayrıca ,
          forma da , bildiğin forma işte .
          hiç bir artısı , öne çıkan özelliği yok .
          desen sıradan ,stil sıradan ,kesim sıradan ,
          müşteriyi hiç heyecanlandırmayan ,
          vasat kalitede bir ürün olmuş .

kısaca videoda duygu sömürüsü yapılmış ,
          forma ise aceleye gelmiş gibi , yani olmamış .

teşekkürler makron !
          teşekkürler video birimi !

bir iş ancak bu kadar batırılabilirdi !
          En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:49.

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            15-16 sezonundaki “ açık mavi “ atletten giyelim hep beraber o zaman. Tam kurumsal rengimiz o. Bi de ironi yaptığına inandırmak istiyorum kendimi yöneticilerin esas rengimizi bilmediği yorumuna?
            Yoo, gerçekten bilmiyorlar. Kulübün "kurumsal kimlik" dosyasındaki renklere bakarsan anlarsın. Hakezâ "açık mavi atlete" bakarsan da anlarsın

Yorum

• Bu efsane muhabbeti artık o kadar ele ayağa düştü ki. Her şey efsane. 3 maç iyi oynayan efsane, 2 gol atan zaten efsane, belki imkansızlıktan yanlış renklerde yapılmış forma efsane, o efsane bu efsane.

Varsa sebebini duymak lazım bu renk seçiminin. Bir de stüdyo formatında fotoğraf çekimlerini görüp öyle değerlendirmek lazım.

İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence çok iyimsersin dostum

Yorum

• Arkadaşlar bu çubukluyu ancak beyaz şort kurtarır. Yıllardır beyaz şort giymiyoruz. Yönetimden bi kaç isime sosyal medyadan baskı yapıp henüz formalar tffye bildirilmemişken çubuklu ve beyaz şortu set halinde yapmalarını sağlayalım.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu efsane muhabbeti artık o kadar ele ayağa düştü ki. Her şey efsane. 3 maç iyi oynayan efsane, 2 gol atan zaten efsane, belki imkansızlıktan yanlış renklerde yapılmış forma efsane, o efsane bu efsane.

Varsa sebebini duymak lazım bu renk seçiminin. Bir de stüdyo formatında fotoğraf çekimlerini görüp öyle değerlendirmek lazım.

Bence çok iyimsersin dostum
                  Bu seneki parçalıda tam kurumsal rengimiz olan açık mavi kullanılmış. İyimser değil, mantıklı düşünüyorum. Sonuçta o formayı da bu yönetim çıkarttırdı.
                  İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoo, gerçekten bilmiyorlar. Kulübün "kurumsal kimlik" dosyasındaki renklere bakarsan anlarsın. Hakezâ "açık mavi atlete" bakarsan da anlarsın
                  Ya ben ne anlatmaya çalışıyorum sen hala işin neresindesin. Ben de biliyorum o atletin de esas kurumsal rengimiz olmadığını. Demeye çalıştığım şey; bir zamanlar giymiş olduğumuz retro kıvamında bir formayı bu seneye uyarlamışlar. Her neyse.
                  En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:58.

Yorum

• İlk olarak tarikkaragul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    CLO3D programı ile kol, yaka, ön,arka tek tek oluşturup diktim. Texture kütüphanesi mevcut. Render ise programa entegre şekilde iniyor.

tasarımı yapıyorum ancak texture konusunda epey kötüyüm

Yorum

• Tanıtım hiç ama hiç olmamış maalesef, engelli bir kardeşimizi forma tanıtımında kullanmak farkındalık yaratmak mı yoksa acıtasyon mu bilemedim.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tanıtım hiç ama hiç olmamış maalesef, engelli bir kardeşimizi forma tanıtımında kullanmak farkındalık yaratmak mı yoksa acıtasyon mu bilemedim.

biraz duygu sömürüsü var yalan yok geçen sene tutunca yine devam ettiler

Yorum

• CE757C57-1904-4C73-AFFE-1803A0FFC34C.jpg
                          konumuzdan bağımsız Milanın yeni çubuklusu. İnsanın bakmaya doyamıyor.

Yorum

• Çubuklu ile beyaz forma giyileceğini sanmıyorum çünkü beyaz formanın iç yaka ve kollardaki desenler büyük ihtimal şortta da vardır dolayısıyla uyumsuz bir görüntü çıkabilir ortaya.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]19008[/ATTACH]
                              konumuzdan bağımsız Milanın yeni çubuklusu. İnsanın bakmaya doyamıyor.
                              Bu forma hakkaten enfes olmuş. Acaba Milan taraftar forumlarında siyah çubukların üzerindeki beyaz desenlerin kurumsal rengi bozduğuna dair tartışmalar dönüyor mudur?

Yorum

• Yahu kardeşim haşa kuran yazısı mı bu?

Geçin şu tüzük müzük islerini. Yok o ton bordo kullanılmış yok bu ton mavi kullanılmış.

Mavinin de bordonun da her tonu kullanılır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X