İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından Nike arasındaki birliktelik 2017-2018 sezonunda da devam ediyor.
Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği parçalı formanın tanıtımı Teknik Direktörümüz Igor Tudor, futbolcularımız ve Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’nün katılımıyla, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.
Forma lansmanını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç 23 Mayıs saat 17:00'ye kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon maili atmaları gerekmektedir.
Akreditasyon işlemi yapılmayan basın mensupları lansman törenine alınmayacaklardır.
Bizde bir şey yapsak artık
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından Nike arasındaki birliktelik 2017-2018 sezonunda da devam ediyor.
Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği parçalı formanın tanıtımı Teknik Direktörümüz Igor Tudor, futbolcularımız ve Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’nün katılımıyla, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.
Forma lansmanını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç 23 Mayıs saat 17:00'ye kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon maili atmaları gerekmektedir.
Akreditasyon işlemi yapılmayan basın mensupları lansman törenine alınmayacaklardır.
Bizde bir şey yapsak artık
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek sezonda bu sezonun beyazını giyeceğiz sanırım(kalıp olarak) siyah nike
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma nike ın tasarımı değil trabzonspor kendi baskı uygulayacak o yüzden bu kalıbı seçmişler sanırım ucuz diyeKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz beyaz sonuçta.Sadece logo rengi değişecek.Birde beyaz forma Gürcistan'da üretilmiş.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu seneki beyaz gibi üstüne baskı uygulanacak galiba
Yorum
-
Artik Mayis'in sonuna yaklastik yokmu beyaz forma ile ilgili bir aciklama?
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik Mayis'in sonuna yaklastik yokmu beyaz forma ile ilgili bir aciklama?
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da takip ettiğim Dünyanın her yerinden forma haberleri paylaşan bir site ilk defa bu akşam Trabzonspor muhtemel çubuklusu diye haber yaptığını gördüm bugüne kadar sadece Türkiye den Gs formalarını haber yapmıştı o da kesinleştiği için hadi hayırlısı diyelim ama forma da elit kategorisi detayları yok sadece kalıbı güzel...
Çok güzel bir kalıp ben çok seviyorum ama katalogdan giymiyoruz
Yorum
-
Bilbao da NB ile anlaşmış.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel bir kalıp ben çok seviyorum ama katalogdan giymiyoruz
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum