Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Beyaz forma çıkışı Mayıs sonu olarak planlanıyor.
    çok güzel haber. diğer formalar? en geç haziran sonu demiştiniz? öyle mi olacak? bir de beyaz forma çıkarken diğer formaların tasarımları belli olur mu?

Yorum

• Beyaz formayi kulup kendi tasarlayip yaptigi icin bu seneki beyaz forma gibo daha erken cikiyor diger iki formada nike ile secilip geldigi icin daha gec ts clubtan aldgm bilgi bu benim de

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bari yeni kalıp kullanılsa

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bari yeni kalıp kullanılsa
          Sanmıyorum yine kol genişliği 40 cm olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• SAĞDAKİ ÇUBUKLUNUN MÜKEMMELLİĞİ

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyaz formayi kulup kendi tasarlayip yaptigi icin bu seneki beyaz forma gibo daha erken cikiyor diger iki formada nike ile secilip geldigi icin daha gec ts clubtan aldgm bilgi bu benim de

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Yapılış sürecinde nasıl bir mantık var bilmiyorum ama normalde önce seçilenlerin önce çıkması lazım değil mi nike ile seçilenler aylar öncesinden seçildi beyaz ı kulüp hala tasarlıyor ne ara bitirecek de üretime girip ay sonuna satışa çıkaracaklar bilen varsa anlatsın.Bide Nike dan seçilenler le bizim tasarladığımızın kalıbı nasıl olacak elit mi hep muamma sorular...

Yorum

• Formaları tsclub a getirmeden ön siparişe açmaları gerek -10 tl fiyata acayip ilgi olacaktır

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapılış sürecinde nasıl bir mantık var bilmiyorum ama normalde önce seçilenlerin önce çıkması lazım değil mi nike ile seçilenler aylar öncesinden seçildi beyaz ı kulüp hala tasarlıyor ne ara bitirecek de üretime girip ay sonuna satışa çıkaracaklar bilen varsa anlatsın.Bide Nike dan seçilenler le bizim tasarladığımızın kalıbı nasıl olacak elit mi hep muamma sorular...
                  Elit mi? Güldürmeyin Allah aşkına 125.inci senesini kutlayan Hertha Berlin e özel forma yapmayan nike bize mi yapacak hemde elit

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elit mi? Güldürmeyin Allah aşkına 125.inci senesini kutlayan Hertha Berlin e özel forma yapmayan nike bize mi yapacak hemde elit
                    Ben senin bu dediğini forum da 20 gün önce paylaşmıştım ama galiba görmediniz hatta tam tersini iddaa eden arkadaşlar olmuştu forum da da kaç aydır elit olacak yöneticilerin açıklamaları bu yönde diye bir dünya mesajlar atıldı insanlar tarafından Hayırlısı artık ne diyeyim ..
                    Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben senin bu dediğini forum da 20 gün önce paylaşmıştım ama galiba görmediniz hatta tam tersini iddaa eden arkadaşlar olmuştu forum da da kaç aydır elit olacak yöneticilerin açıklamaları bu yönde diye bir dünya mesajlar atıldı insanlar tarafından Hayırlısı artık ne diyeyim ..
                      Keşke elit olsa bende isterim ama olmaz yani boşa kandırmayalım kendimizi. Hayırlısı.

Yorum

• le6end-juventus-16-17-serie-a-champions-tee (2).jpg
                        DPn9av.jpg

Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kolları dışında beyaz formanın böyle olabileceğini düşünüyorum. tasarımlar çok hoş. elinize sağlık.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kolları dışında beyaz formanın böyle olabileceğini düşünüyorum. tasarımlar çok hoş. elinize sağlık.

gelecek sezonda bu sezonun beyazını giyeceğiz sanırım(kalıp olarak) siyah nike

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X