Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz forma biraz farklı olmuş ama güzel olmuş.Tek sorun yine o siyah nike logosu

Yorum

• Bize özel olduğu kesin. Siyah Nike logolu boş, beyaz formaya kendi istediğin deseni basarsan "sana özel" olur tabi.

Neyse.

Bence bu üçgenler yukarıda olsa daha güzel olurdu.

Beğenme işi de bayağı subjektif bir konu aslında. O yüzden herkesin beğeneceği bir şey yapmak imkansız ama herkesin çabayı takdir edeceği bir iş çıkartmak o kadar da zor değil. Ben burada bir "Çaba" göremiyorum. Geçen seneki forma bu. Bari Nike logosunun rengi falan değişseydi.

Yorum

• "Bu sene geç kaldık gelecek sezon çok iyi formalarımız olacak"

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çubuklu ve parçalı!
          Aston Villa tarzı modele hasret kaldık yine.
          Abi bizimkiler forumda paylasilan bizim aston villa dedigimiz modele parcali demis olabilirler mi?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Forma bu sezonkinden iyi. Stadın çatısıyla uyumlu olmuş. Şortla beraber iyi kombin edilirse görüntüsü göze daha hoş gelebilir.
            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:10.

Yorum

• Kollarda ve yakalarda detay olabilirdi. Biraz da kızların giyim tarzına göre üretilimiş gibi duruyor. İlk izlenimim olumsuz ama oyuncuların üzerinde nasıl duruyor Bursa maçında göreceğiz.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• Omuzdan koltuk altına doğru bordo-mavi şeklinde kavisli iki şerit de çok ilginç yapabilirdi bu formayı.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sponsor forması
                  aynen öyle tamamen QNB temalı forma adamlar sadece isimlerini koymamışlar formayı tümden kendilerine uydurmuşlar.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• ben beğenmedim. alt taraftaki hareketlilik üst tarafta olsa daha güzel olabilirdi.

Yorum

• Taraftar sayımız, hali ile forma satış rakamlarımız az. Nike-Adidas gibi büyük firmalarla çalışıp istediğini yaptıracaksan belli bir seviyenin üstünde olacaksın. O yüzden, bu büyük firmaların peşinden koşmayı bıraksak çok daha güzel işler çıkabilir.

Yorum

• Şortun içine girince dümdüz beyaz bir forma gibi gözükecek, en kötü formalarımızdan biri bence
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• yıldızı gören varmı ??? yoksa ben körmüyüm
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• beğendim formayı.Bence gayet güzel Stadyuma uyarlanmış güzel forma.

Yorum

• Formanın gideri 119 TL ama bakalım kaçtan satışa çıkacak.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Beyaz formanin tasarimini Nevzat Aydin secmemis . Bosuna ona sallamasin yani sallayanlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X