Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gelecek sezonda bu sezonun beyazını giyeceğiz sanırım(kalıp olarak) siyah nike
    Ortadaki gemi içindeki amblem çok hoş olmuş.Tek sorunu formaya biraz daha iyi yedirilmeli.

Yorum

• Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından Nike arasındaki birliktelik 2017-2018 sezonunda da devam ediyor.
      Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği parçalı formanın tanıtımı Teknik Direktörümüz Igor Tudor, futbolcularımız ve Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’nün katılımıyla, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Forma lansmanını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç 23 Mayıs saat 17:00'ye kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon maili atmaları gerekmektedir.

Akreditasyon işlemi yapılmayan basın mensupları lansman törenine alınmayacaklardır.

Bizde bir şey yapsak artık

Yorum

Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından Nike arasındaki birliktelik 2017-2018 sezonunda da devam ediyor.
        Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği parçalı formanın tanıtımı Teknik Direktörümüz Igor Tudor, futbolcularımız ve Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’nün katılımıyla, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Forma lansmanını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç 23 Mayıs saat 17:00'ye kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon maili atmaları gerekmektedir.

Akreditasyon işlemi yapılmayan basın mensupları lansman törenine alınmayacaklardır.

Bizde bir şey yapsak artık
        Yakın zamanda Bursa ve Eskişehir 50. Senesini kutladı formaları da bunlar birisi formaya 50. Yıl logosunu koymuş diğeri 1963-2013 yazdırmış Bursa ve Eskişehirin bunları yaptırdığı yerde bizim ROKET olmamız lazım..Yakın geçmişte keza Ankaragücü 100.yılını kutladı formaları herkes tarafından beğenildi..3 istanbul takımlarının 100. Yıl formalarını hatırlayalım onları burada paylaşmak istemiyorum 2003 senesinde Beşiktaş bundan tam 15 sene önce o zamana kadar ki oynamış bütün futbolcularının isminin yazdığı forma çıkardı ve abmlem altına 1903-2003 yazdırdı bide ipli forma Gs Ribery lı kadro Fener Roberto Carlos lu kadroya 100. Yıl forması yaptırdı ve bu takımlar şuan 100. Yılını kutlasa dahada babalarını yaptırırlar bunu hepimiz biliyoruz bizimde yaptıramamak için hiç bir sebebimiz yok olmamalı Avrupa da görüyoruz hepimiz kulüpler özel yıllarına özel patch ve forma yaptırıyorlar tamam hadi imrenmeyelim sonuçta bizim çapımız belli ama kardeşim bir formaya 50. Yıl logosu ya da 50. Yıl simgesini temsilen 1967-2017 yazısını da beklemeyelim mi arkadaşın da dediği gibi EVET BİZDE BİRŞEYLER YAPSAK ARTIK
        Ekli dosyalar

Yorum

gelecek sezonda bu sezonun beyazını giyeceğiz sanırım(kalıp olarak) siyah nike
          Ben bu duruma anlam veremiyorum.Siyah yetine bordo iplik kullanmak çok mu zor?Ayrıca bir tek geçen seneki beyaz formanın nike logosu siyah.Önceki yıllar böyle olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• forma nike ın tasarımı değil trabzonspor kendi baskı uygulayacak o yüzden bu kalıbı seçmişler sanırım ucuz diye

Yorum

forma nike ın tasarımı değil trabzonspor kendi baskı uygulayacak o yüzden bu kalıbı seçmişler sanırım ucuz diye
              Düz beyaz sonuçta.Sadece logo rengi değişecek.Birde beyaz forma Gürcistan'da üretilmiş.
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düz beyaz sonuçta.Sadece logo rengi değişecek.Birde beyaz forma Gürcistan'da üretilmiş.
                bu seneki beyaz gibi üstüne baskı uygulanacak galiba

Yorum

bu seneki beyaz gibi üstüne baskı uygulanacak galiba
                  Galibası falan kalmadı artık, öyle olacak.

Yorum

• Artik Mayis'in sonuna yaklastik yokmu beyaz forma ile ilgili bir aciklama?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Artik Mayis'in sonuna yaklastik yokmu beyaz forma ile ilgili bir aciklama?
                      Twitter da takip ettiğim Dünyanın her yerinden forma haberleri paylaşan bir site ilk defa bu akşam Trabzonspor muhtemel çubuklusu diye haber yaptığını gördüm bugüne kadar sadece Türkiye den Gs formalarını haber yapmıştı o da kesinleştiği için hadi hayırlısı diyelim ama forma da elit kategorisi detayları yok sadece kalıbı güzel...
                      Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Twitter da takip ettiğim Dünyanın her yerinden forma haberleri paylaşan bir site ilk defa bu akşam Trabzonspor muhtemel çubuklusu diye haber yaptığını gördüm bugüne kadar sadece Türkiye den Gs formalarını haber yapmıştı o da kesinleştiği için hadi hayırlısı diyelim ama forma da elit kategorisi detayları yok sadece kalıbı güzel...

Çok güzel bir kalıp ben çok seviyorum ama katalogdan giymiyoruz

Yorum

• Bilbao da NB ile anlaşmış.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu forma katalog.Ptt 1.lig'in yarısı,Akhisar ve Antalya seneye bunu giyer yazın kenara.Atletic Bilbao finansal durumlardan anlaşmış olabilir.Nike onlara çok güzel formalar yapdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çok güzel bir kalıp ben çok seviyorum ama katalogdan giymiyoruz
                              Abicim sizde bir karar verin Herta Berlin e elit yapmadılar bizemi yapacaklar diyorsunuz bi diğer yandan da katalogdan giymiyoruz diyorsunuz bilmediğimiz başka bir sınıf mı var

Yorum

• Armanın altında 1967-2017 yazacak
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X