İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Hiç ellemeden fotoları aynen paylaştım.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaw bizim renkler ve formalar mükemmel şekilde siyahilere yakışıyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok soluk çıkmışdaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtam ve ya çekilen cihazla ilgili olabilir. Yalnız bizde şöye bir durum var nedense bizim formaların rengi neredeyse her fotoda ayrı bir tonda çıkıyor. Enteresan doğrusu. Sanırım formada kullanılan iplikle ilgili bir durum sanki.bazıları sarı bazıları mor görüyordu o meseleye dönmez umarım
Yorum
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çubuklunun altına beyaz şort,
Bordo formanın altına da mavi şort.
En çok yakışan kombinler benim gözümde. Bordo şorta gerek yokmuş gibi oldu ama olsun.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10358[/ATTACH]61
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQNB yazısı ve nike amblemininde mavi olması gerekıyor2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10358[/ATTACH]Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum