Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bildschirmfoto 2016-07-12 um 21.36.15.jpg
Bildschirmfoto 2016-07-12 um 21.36.37.jpg
Yönetimimiz Ofspora formalarini degistirtmis bizimkilere benziyor diye.
Sag alttaki bizim formamiz olamaz insallah yalandir...
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9726[/ATTACH]
[ATTACH]9727[/ATTACH]
Yönetimimiz Ofspora formalarini degistirtmis bizimkilere benziyor diye.
Sag alttaki bizim formamiz olamaz insallah yalandir...
Yorum
-
Yine leş bi beyaz forma o zamanİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan olduğunu düşünüyorum ofspor da arada bize sallayıp duruyor
Yorum
-
İlk olarak soldoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence beyaz formamız bu. zaten nike'ın 2016-17 de başka takımlarda kullandığı tasarım bu.
[ATTACH]9728[/ATTACH]
hayır değil bu forma gs nin 3yıl önce kullandığı aynı zamanda o yıl içerisinde nike katalogunda olan forma
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp sponsor tanıtım reklamını stad görüntüleriyle verdi. Yoksaa..
aynen acabaaaa
Yorum
-
Olcay Saral'ın paylaştığı formayı Celal Kadıoğlu isimli şahıs paylaştıydı sonra iptal olan formaymış yanlışlık oldu deyip açıklama yapmıştı.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp sponsor tanıtım reklamını stad görüntüleriyle verdi. Yoksaa..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Kulübün paylaştığı videoyu izleyince forma-stad-imza lansmanının beraber yapılacağı hissi oluştu bende
Video ; https://twitter.com/Trabzonspor/stat...58058221842432
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende görmüştüm olabilir. videoyu tekrar nasıl bulabiliriz bir daha bakalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum