Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İp Ucu:

Yorum

• Bildschirmfoto 2016-07-12 um 21.36.15.jpg
      Bildschirmfoto 2016-07-12 um 21.36.37.jpg

Yönetimimiz Ofspora formalarini degistirtmis bizimkilere benziyor diye.
      Sag alttaki bizim formamiz olamaz insallah yalandir...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• fotoğraflardaki sağ alttaki ise yine kötü bir beyaz forma bizi bekliyor.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]9726[/ATTACH]
          [ATTACH]9727[/ATTACH]

Yönetimimiz Ofspora formalarini degistirtmis bizimkilere benziyor diye.
          Sag alttaki bizim formamiz olamaz insallah yalandir...
          yalan olduğunu düşünüyorum ofspor da arada bize sallayıp duruyor

Yorum

• Yine leş bi beyaz forma o zaman
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yalan olduğunu düşünüyorum ofspor da arada bize sallayıp duruyor
              Artik formalar ciktimi görecegiz yalanmi gercekmi

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Kulüp sponsor tanıtım reklamını stad görüntüleriyle verdi. Yoksaa..

Yorum

• bence beyaz formamız bu. zaten nike'ın 2016-17 de başka takımlarda kullandığı tasarım bu.

forma.jpg

Yorum

• İlk olarak soldoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence beyaz formamız bu. zaten nike'ın 2016-17 de başka takımlarda kullandığı tasarım bu.

[ATTACH]9728[/ATTACH]

hayır değil bu forma gs nin 3yıl önce kullandığı aynı zamanda o yıl içerisinde nike katalogunda olan forma

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulüp sponsor tanıtım reklamını stad görüntüleriyle verdi. Yoksaa..

aynen acabaaaa

Yorum

• yukarıdaki forma çok az olasılık taşıyor

Yorum

• Olcay Saral'ın paylaştığı formayı Celal Kadıoğlu isimli şahıs paylaştıydı sonra iptal olan formaymış yanlışlık oldu deyip açıklama yapmıştı.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulüp sponsor tanıtım reklamını stad görüntüleriyle verdi. Yoksaa..
                            bende görmüştüm olabilir. videoyu tekrar nasıl bulabiliriz bir daha bakalım.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kulübün paylaştığı videoyu izleyince forma-stad-imza lansmanının beraber yapılacağı hissi oluştu bende

Video ; https://twitter.com/Trabzonspor/stat...58058221842432

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende görmüştüm olabilir. videoyu tekrar nasıl bulabiliriz bir daha bakalım.
                                Twitter resmi hesabımızdan bulabilirsiniz. Yukarıda paylaşılmış zaten. Ayrıca sanırım sasyal hesapları takip etmiyorsunuz. Fırsattan istifade şunu belirtiyim. Lütfen sosyal medya hesaplarımızı takip edelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X