Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    GÜNDEM TRABZONSPOR ‏@GundemTs 4 sa.4 saat önce
    BİLGİ - Formalar bu akşam internet sitesinden, pazartesi günü ülke genelindeki tüm Tsclub'larda satışa çıkacak. Forma fiyatları ise 149 TL
    Ankara, Çarşamba günü satışa çıkacak dedi.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• TS Club'ta formalara şimdi baktım.Evet malzemeler gerçekten kaliteli.İlk görüşteki önyargı zamanla kırılacaktır.

BEYAZ FORMA : Malzeme kalitesi güzel.Arma büyük,fakat geçen yıl olan parlak yapıştırma.

BORDO FORMA : Malzemesi bence en güzel olan forma.Arma büyük ve dikişli ve çevresi beyaz kontör ile dönülmüş.Hatta belki iddialı olacak ama o beyaz şeritler mavi olsaydı satışta çubuklu ile yarışırdı.

ÇUBUKLU FORMA : Hep tedirgin olduğumuz,diğer takımların formaları ile aynı dediğimiz forma renklerimizden dolayı yine 1
      numara.Arma büyük,dikişli ve çevresi beyaz kontör ile dönülmüş.Şu kısa zamanda yapılabilecek en güzel
      çubuklu.

Fiyatlar 150,00 TL. Formalar eğer doğru kombin yapılarak kullanılırsa yine renklerimizden dolayı en güzel formalar bizde olacak.Çubuklu altına beyaz şort.Bordo altına mavi şort.Beyaz altına bordo şort gibi.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankara, Çarşamba günü satışa çıkacak dedi.
        Valla bilemiyorum. Umarım tvitteki bilgi doğrudur
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mankenin kolunun modeli öyle, alınganlık yapmaya gerek yok. Sponsorsuz olunca fark edilmiyordu ama forma sponsoru olunca garip geldi bize.

Mankenlere ayakkabı giydirmeleri lazım.
            Başka manken yok mudur? Sadece sponsor değil arma da kapatılmış... Bu mankenlerin kolları çıkmaz mı? Alınganlık değil, meraktan yani insan görmek istiyor. Sonuçta resmi siteden yayınlanınca uçkuruna kadar inceleyeceğiz ama hazır önünde dururken arma boyu hizası vs insan ölçmek tartmak istiyor...

Yorum

Hah işte al sana adam gibi manken...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

İlk kez bir katalog formasını beğendim.

Çekim kaliteli, her yazıda armada beyaz var, biri siyah çerçeve diğeri beyaz vs değil...

Arma boyu ideal, renktaş güzel çekmişsin eline sağlık.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk kez bir katalog formasını beğendim.

Çekim kaliteli, her yazıda armada beyaz var, biri siyah çerçeve diğeri beyaz vs değil...

Arma boyu ideal, renktaş güzel çekmişsin eline sağlık.
                    Ben çekmedim. Tvitırdan fotolar.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Ben çekmedim. Tvitırdan fotolar.
                      Kim çektiyse eline, sen de paylaşmışsın emeğine sağlık o zaman hocam

Yorum

• Amcanın üzerinde sızan fotolarda bordo formanın arması altın kenarlıklıydı. Piyasa çıkanlar adam gibi beyaz kenarlık koymuşlar tutarlılık sağlanmış. Göze daha hoş geliyor.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim çektiyse eline, sen de paylaşmışsın emeğine sağlık o zaman hocam
                          Eyvallah kardeşim Formaları paylaşan Dr. Emre C. Baykan

Murat

Yorum

• Formalar güzel ancak logonun iç kısmının ikinci fotoğraftaki gibi işlemeli ve bordo kısmının kabarık olması daha şık görünüyor bence kenarlarının dikişli olması iyi ama iç tarafının sıradanlığı beni rahatsız etti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• yaw bizim renkler ve formalar mükemmel şekilde siyahilere yakışıyor.
                              #

Yorum

Eyvallah kardeşim Formaları paylaşan Dr. Emre C. Baykan

Effect mi verdin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X