Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federasyonun reklam alınacak alan için sınırı var diye biliyorum
    ben federasyonun sınırlarının ne olduğunu çözemedim.Federasyon çıkarı doğrultusunda sınır tanımıyor evet.Sonuçta klüpler özellikle Trabzonspor çok para kazanmalı ki federasyonun faşistçe cezalarına ve istanbul milli takımının topçularına bol keseden dağıtılan primlerine para yetiştirebilsin.Bu durumda sponsorlar en kesin ve etkili çözüm.
    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kimsenin sana dikta ettiği yok. başkan nedenlerini tek tek açıkladı. milyon defa aynı cümleleri kurup duruyosunuz.
      açıp dinleyin o zaman. zamanında sipariş edilmedi bize bunlar kaldı diyor adam. almazsan alma kardeşim. 1 formayla bu takım kurtulmaz.
      ama senin gibi çok kişi var. sonra takımın halinden yakınıp duruyosunuz.

hehehehe ben almayacağımı mı söyledim...hehehe Ben TS FAN ım benim gibi çok kişi yok.Dediğim gibi bana kimse bir şey dikta edemez ve beni kimse yaftalayamaz herkes kendi işine baksın.Fikirlerimi beğenmeyen efsanevi tarihi TS FAN markalı yorumları ve fikirleri okumayabilir ki yorumlarımın yönetim değil her açıdan objektif olduğu kanaatindeyimdir.
      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hehehe Ben TS FAN ım benim gibi çok kişi yok.
        Beynim resetlendi.....

Yorum

• bugün ntvsporda konuşan başkan muharrem usta klasik çubuklu formanın temmuz sonu çıkacağını ve beğenileceğini söyledi. diğerlerine göre daha iyi anladığım kadarıyla. 10 ağustosta satışa sunulacakmış. seneye bize özel muhteşem formalar olacakmış

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beynim resetlendi.....
            tebrikler..

Yorum

• İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bugün ntvsporda konuşan başkan muharrem usta klasik çubuklu formanın temmuz sonu çıkacağını ve beğenileceğini söyledi. diğerlerine göre daha iyi anladığım kadarıyla. 10 ağustosta satışa sunulacakmış. seneye bize özel muhteşem formalar olacakmış
              Aslinda cok önemli birseyi daha söyledi..... bu baslikda mir mir agliyan kizlar icin.
              "Yönetimi devir aldiklarinda formalar secilmemisdi, bile.Normalde 10-12 ay sezona önceden secilmesi gerekirdi. Bu sartlarda zar zor bunlari secebildik.Adidas yada Puma hic farketmez.Bu kisa sürede hicbir marka bize özel forma yapamaz. Gelecek sene 17/18 sezonu icin Trabzonspora özel formalar gelecek. Beni ve yönetimi bu formalar ilen yargilayin."

Yorum

tebrikler..
                Asil size tebrikler. Türkceyi sanirim Corn Flakes paketinden kazandiniz.

Yorum

Asil size tebrikler. Türkceyi sanirim Corn Flakes paketinden kazandiniz.
                  bırak şimdi demogojiyi sıkıntın ne?

Yorum

bırak şimdi demogojiyi sıkıntın ne?
                    Hayirdir Sampiyon.....

Yorum

Hayirdir Sampiyon.....
                      hehehe hayır hayır ..derdini söyle..

Yorum

• Derdim oldunu nerden cikardin ?

Yorum

Derdim oldunu nerden cikardin ?
                          dik dik ilginç mesajlar yazıyorsun da bir problem mi var diyorum?

Yorum

• saagin olun şambiyonlar. ne bu delaş
                            61

Yorum

dik dik ilginç mesajlar yazıyorsun da bir problem mi var diyorum?
                              ....benim sorunum olsa merak etme, ilk önce sen haberdar olursun.

Yorum

....benim sorunum olsa merak etme, ilk önce sen haberdar olursun.
                                hehehehe öyle mi?tamam sorunun olduğunda söyle tamam mı abisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X