İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsenin sana dikta ettiği yok. başkan nedenlerini tek tek açıkladı. milyon defa aynı cümleleri kurup duruyosunuz.
açıp dinleyin o zaman. zamanında sipariş edilmedi bize bunlar kaldı diyor adam. almazsan alma kardeşim. 1 formayla bu takım kurtulmaz.
ama senin gibi çok kişi var. sonra takımın halinden yakınıp duruyosunuz.
hehehehe ben almayacağımı mı söyledim...hehehe Ben TS FAN ım benim gibi çok kişi yok.Dediğim gibi bana kimse bir şey dikta edemez ve beni kimse yaftalayamaz herkes kendi işine baksın.Fikirlerimi beğenmeyen efsanevi tarihi TS FAN markalı yorumları ve fikirleri okumayabilir ki yorumlarımın yönetim değil her açıdan objektif olduğu kanaatindeyimdir.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehehehe Ben TS FAN ım benim gibi çok kişi yok.
Yorum
-
bugün ntvsporda konuşan başkan muharrem usta klasik çubuklu formanın temmuz sonu çıkacağını ve beğenileceğini söyledi. diğerlerine göre daha iyi anladığım kadarıyla. 10 ağustosta satışa sunulacakmış. seneye bize özel muhteşem formalar olacakmış
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeynim resetlendi.....ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ntvsporda konuşan başkan muharrem usta klasik çubuklu formanın temmuz sonu çıkacağını ve beğenileceğini söyledi. diğerlerine göre daha iyi anladığım kadarıyla. 10 ağustosta satışa sunulacakmış. seneye bize özel muhteşem formalar olacakmış
"Yönetimi devir aldiklarinda formalar secilmemisdi, bile.Normalde 10-12 ay sezona önceden secilmesi gerekirdi. Bu sartlarda zar zor bunlari secebildik.Adidas yada Puma hic farketmez.Bu kisa sürede hicbir marka bize özel forma yapamaz. Gelecek sene 17/18 sezonu icin Trabzonspora özel formalar gelecek. Beni ve yönetimi bu formalar ilen yargilayin."
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületebrikler..
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsil size tebrikler. Türkceyi sanirim Corn Flakes paketinden kazandiniz.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırak şimdi demogojiyi sıkıntın ne?
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirdir Sampiyon.....ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerdim oldunu nerden cikardin ?ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledik dik ilginç mesajlar yazıyorsun da bir problem mi var diyorum?
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....benim sorunum olsa merak etme, ilk önce sen haberdar olursun.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum