Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitter resmi hesabımızdan bulabilirsiniz. Yukarıda paylaşılmış zaten. Ayrıca sanırım sasyal hesapları takip etmiyorsunuz. Fırsattan istifade şunu belirtiyim. Lütfen sosyal medya hesaplarımızı takip edelim
    tüm sosyal hesapları takip ediyorum da ben başkanın videoyu tweet attığını biliorum ordan baktım bulamadım.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• videodaki formalar bunlar fena değiller umarım bunlardır.(gerçi photoshop falan çok farkettiriyor gerçeğini görmeden çok net yorum yapamıyorum ama çubuklu her türlü iyidir.)
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• QNB Stat için de sponsor olacak olsa KAP bildiriminde forma göğüs sponsorluğu yazılmazdı diye düşünüyorum. Gerçi Akyazı resmi olarak kulüp bünyesinde olmadığı için böyle bir bildirim yapmamış olabilirler.

Ek olarak QNB stat adına yakışmaz

Yorum

• Saral'ın bahsini ettiği foma o kadar asşmetrik o kadar göz tırmalıyıcı ki işin içinde nevzat Aydın varsa kesin onu seçmiştir

Şu yukarıdaki formaları bize yaptırtmazlar. Hayalleri Paris kurmayın otobostan Eminönü'nde inince hayal kırıklığı olmasın
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yukarıdaki 3 forma da güzel.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukarıdaki 3 forma da güzel.
              Muhtemelen sadece çubuklu olanı tutmuş sayabiliriz. Tahminen...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma çok hoş tabi de sponsorun logosu da ayrı bi güzellik katmış,
                çok isterim logo kullanılmasını,ayrı bir hava katıyor formaya.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muhtemelen sadece çubuklu olanı tutmuş sayabiliriz. Tahminen...
                  Çubuklu alacağım bu sene inş. böyle olur.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sponsorun logosu bordo mavi Akyazı videosunda. O Saralın bahsettiği beyaz formaya o logoyu koyun bir de bi zahmet. Bakalım öyle nasıl duruyor.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• gs'in yeni sezon formalarından parçalı olanı tam bir facia. beyaz olanı da roma'nın geçen seneki formalarından birinin tıpatıp aynısı. nike'nin elit serisinden giyinen gs'nin bu fecaatlerini görünce nike'nin sıradan kategorisinden giyinen trabzonsporun bu sezonki formalarından medet ummak hayalcilik olur. nike'nin kumaşı ve kesimleri lesconla neredeyse birebir aynı. gs'liler şimdiden isyana başlamış. gerçekten bu iki forma tam bir facia.
                      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 13.07.2016, 09:47.

Yorum

• Yine ümitler tavan yapmış bence iki sene önceki kadar kaliteli değil geçen seneki kadarda kalitesiz olmıcak buda bu forumda ilk yorumum)

Yorum

• Antrenman şortlarımızda hala armamız yok.

2014 yılında kurulan Osmanlıspor'da var.

Yorum

• İlk olarak İlker6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine ümitler tavan yapmış bence iki sene önceki kadar kaliteli değil geçen seneki kadarda kalitesiz olmıcak buda bu forumda ilk yorumum)
                            Bu vasıtayla hoşgeldin diyelim biz de...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Kesin konuşmuş gibi Ofspor başkanı ama umuyorum ki gerçek bu değildir. Beyaz T-shirt'ün amblem bölümüne dikey elektrik bandı yapıştırıp yollamışlar. Facia. Keşke şu yukardaki formalar olsa...
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 13669652_1171742309550421_6085995829148722568_n.jpgatlet gibi
                                En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 13.07.2016, 12:42.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X