Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kol kısmının dar yapılması insanı özel hissettiriyor bence

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] B sınıfı olayı nedir ?

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hımm renktaş emeğine sağlık güzelcene uğraşmışsın. Aşık oldum diyemeyeceğim ama olumlu bir şey gördüm o yüzden yazmak istedim.

Altın rengi ile bordo mavi çok güzel bir uyum yakalayabilir. Bu sunduğun rengi çok beğendim. Alternatif forma rengi olarak çok şık.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hımm renktaş emeğine sağlık güzelcene uğraşmışsın. Aşık oldum diyemeyeceğim ama olumlu bir şey gördüm o yüzden yazmak istedim.

Altın rengi ile bordo mavi çok güzel bir uyum yakalayabilir. Bu sunduğun rengi çok beğendim. Alternatif forma rengi olarak çok şık.

Teşekkür ederim

Yorum

• güzel tasarımlar olsun satılır forma. Bide taraftarı galeyana getirecek bişeyler lazım onunla ılgılı çalışmalar yapıyolar sanırım.yoksa zor
            ....

Yorum

• bu forma bize yakışıyor. beyaz şort çok sık kullanılmış o dönemde. bence gelenek haline gelmesi gerekir. parçalı ve çubuklu formaların altına beyaz şort giyilmeli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma bize yakışıyor. beyaz şort çok sık kullanılmış o dönemde. bence gelenek haline gelmesi gerekir. parçalı ve çubuklu formaların altına beyaz şort giyilmeli.

Yorum

• Arkadaşlar, duyduğuma ve okuduğuma göre yeni formalarımız geç çıkacakmış. Yazık! Bu sene iyi forma çıkar da ben de alırım diyordum. Malum gurbetteyiz ve yazdan yaza geliyoruz memlekete. Bakalım izin sürem içinde forma alabilecek miyiz?!
                  TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• İlk olarak TAMTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar, duyduğuma ve okuduğuma göre yeni formalarımız geç çıkacakmış. Yazık! Bu sene iyi forma çıkar da ben de alırım diyordum. Malum gurbetteyiz ve yazdan yaza geliyoruz memlekete. Bakalım izin sürem içinde forma alabilecek miyiz?!
                    internetten alabilirsin
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma bize yakışıyor. beyaz şort çok sık kullanılmış o dönemde. bence gelenek haline gelmesi gerekir. parçalı ve çubuklu formaların altına beyaz şort giyilmeli.
                      Forma, şort ve tozluk seçimi harika.
                      Klasikleşmiş bir forma seçimi olabilir pekala.
                      Ama uzun zamandır kullanmıyoruz bu formayı.
                      En son Puma'dayken kullanmıştık sanırım.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma, şort ve tozluk seçimi harika.
                        Klasikleşmiş bir forma seçimi olabilir pekala.
                        Ama uzun zamandır kullanmıyoruz bu formayı.
                        En son Puma'dayken kullanmıştık sanırım.
                        Nike'ın ilk sezonunda benzer bir kombini kullandık. Fotoğraf atmayı bilmiyorum ama Rigobert Song'un olduğu ilk sezondu yanlış hatırlamıyorsam hatta beyaz şortla kombilnliyorduk, İsaac falan vardı takımda

Yorum

• 61685F62635F636161695162686B66686B63679C9E7E8694.jpg

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike'ın ilk sezonunda benzer bir kombini kullandık. Fotoğraf atmayı bilmiyorum ama Rigobert Song'un olduğu ilk sezondu yanlış hatırlamıyorsam hatta beyaz şortla kombilnliyorduk, İsaac falan vardı takımda
                            ersun hocanın takımı

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              internetten alabilirsin
                              Kardes internetten alabilirsin diyorsun bunu biz de biliyoruz ama. 30 lira kargo ucreti, Avrupa Birligi vergisi (urun AB disindan geldigi icin) ve gumruk parasi ekleniyor yani sonucta bir forma aliyorsun iki formadan fazla para veriyorsun. Yazik gunah. O paranin tumunu kulube versek iki ya da uc forma alsak daha iyi olmaz mi? [MENTION=6590]TAMTÜRK61[/MENTION]
                              En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 12:16.

Yorum

• edit
                                En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 12:13. Sebep: bir onceki mesajim iki kere eklenmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X