Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz de yerimizi alalım abi
    Tamam. Etti 3 .
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam. Etti 3 .
      Eee benim başım kel mi? (evet kel )
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Beleşci gibi gözüktük sanki

Yorum

Tamam. Etti 3 .

hocam
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ahahhahahaha Hocam hadi 10 formayı anlarımda çocuğun ismini Emir Ateş koymak ne ya ))))))))
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eee benim başım kel mi? (evet kel )
              İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam
              Etti 5 de , söz veriyorum arkadaşlar emirates olsun formalarınız benden.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Eyvallah birader formanın önemi yok senin gönlün ama hepsinden önemlisi Trabzonsporumuza maddi olarak, prestij olarak en iyi olanı olsun bu hepimize yeter
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• benim hakkim varsa sokakda eski yada korsan formali gördügün bie cocuga hediye et
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çok iddialı sözler söyleyen bir arkadaş var ortada, ilk 10 dan yer ayırtmamız lazım kendimize [emoji1]
                    Rez.pls.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Beni de gör abi )))

Yorum

• OFFLU hemşehrim forumdaki öğrenci gençlere hediye et formaları.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

La emirates bize sponsor olsun,söz verdiğim gibi oğlumun adını Emir Ateş koyacam la. 10 formada hediye edeceğim forumdan arkadaşlara.
                          O zaman ben de bir çubuklu alırım

Yorum

• renktaslar Saat 13 de ligtv de baskanimiz olacak ??

maclari izliyoruz web linklerde ama simdik baskanumizi nasil izlicez 61saat canli yayin yaparmi
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renktaslar Saat 13 de ligtv de baskanimiz olacak ??

maclari izliyoruz web linklerde ama simdik baskanumizi nasil izlicez 61saat canli yayin yaparmi
                              Ligtv yayını 14'de 61saat'inde canlı yayın yapacağını sanmıyorum ulusal bir kanalın yan yayınını yapamaz buna kimse izin vermez yaptırımı var diye hatırlıyorum.

Bulucaksın web'den ligtv normal yayınını izliceksin yada kayıt yapacak bir arkadaş sora izliceksin başka çözüm yolu yok
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ne oldu bizim sponsorluk işi ? 10 renktaşı tamamladık, inşaallah olur selcuk yerine korsan formalı bir arkadaşa,sixtyone_61 renktaşıma, Yılmaz Korkmaz kardeşime Cryptex'e ve İsmail Saralın tavsiye edeceği 1 öğrenci kardeşime Emirates sponsonsorluğu açıkladıktan kısa bir süre sonra formalarını göndereceğim.
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X