Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklunun yakasını tam olarak bilmiyoruz oraya benzer bişey koydum

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Üçgen yaka çubuklu bizle özdeşleşecek ve klasikleşecek sanırım, inşallah öyle de olur çünkü sade ve her zaman trend bir model ufak dokunuşlar dışında her yıl bu model olmalı, yakası, beyaz, bordo, Mavi değişsin ama bu model her zaman olsun. İlla Çubukluya yaka koyulcaksa ki bence koyulmamalı ince çubuklu üstüne gelirse kurtarır (Bkz.Cardozo forması).

Yorum

• Şimdi, Nike ile Macron anlaşmalarının arasındaki en temel fark; Nike tedarikçiydi, Macron sponsor. Bu mudur?

Ayrıca, formaları tabi görmek istiyoruz da ben asıl antrenman kitlerini merak ediyorum.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi, Nike ile Macron anlaşmalarının arasındaki en temel fark; Nike tedarikçiydi, Macron sponsor. Bu mudur?

Ayrıca, formaları tabi görmek istiyoruz da ben asıl antrenman kitlerini merak ediyorum.
        teknik sponsor diyor

bir ücrette aciklanmadi

simdilik bir fark yok gibi

nike da teknik olarak sponsordu ama forma sponsorumuz yoktu
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teknik sponsor diyor

bir ücrette aciklanmadi

simdilik bir fark yok gibi

nike da teknik olarak sponsordu ama forma sponsorumuz yoktu
          Ödeme beklemiyorum. Sattığımız forma parasına çökmesinler yeter...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

öyle bisey nike da yapmadi

Ünal Karaman

Yorum

Sponsor firma da aynı temennidedir eminim

Nike ile sorunlardan biri de satışını yapıp parasını aldığımız formaların ödemesini yapmıyorduk.

Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı forma dururken siyah forma yapılmasına karşıyım.
              Çubuklu forma mavi ağırlıklı yapılıp parçalı forma ve içinde bordomavi olan beyaz forma yapılmalıydı. Beyaz şort parçalı ve çubuklu formayı rahatlatan bir renk kombinasyonuydu.

Hayırlı olsun.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• beyaz şort bizim olmazsa olmazlarımızdan olmalı ,çubuklu forma gibi .
                70'li 80'li yıllarda sürekli tercih edilirken son yıllarsa malesef kullanılmıyor.
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öyle bisey nike da yapmadi
                  İskontodan bahsediyorum. Yoksa aksine bizim Nike'nin parasına çökmüşlüğümüz var. Yukarıda Ali Fuat abi bahsetti zaten.
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah..

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Macron neden duyurmadı?Kıllandım biraz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Macron neden duyurmadı?Kıllandım biraz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Bence sali duyurur dandik takimlarin bile duyurmus bizden iyi anlasmalari olamaz
                          Siyah formayi cok bekliyordum bir ay daha beklicek olmak uzdu ama insallah bordoya gecis cok sert olmamistir
                          Mevcut haliyle biraz milan la inter arasinda kalmis gibiyiz (tabiki inter)

Yorum

• Formanın tanıtımı için profesyonel bir hazırlık vardır inşallah. Bakalım formaların set uyumu ve birbirleri ile uyumu nasıl olacak?
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Altyapı takımları 1 sezon geriden geliyor forma konusunda onlar seneye Nike mi giyecek?
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Altyapı takımları 1 sezon geriden geliyor forma konusunda onlar seneye Nike mi giyecek?
                                o olmaz normalde

macrona gecmeliler normalde

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X