Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Trabzonspor renklerini, kurulduğu dönemde*İngiltere'nin en başarılı takımlardan biri olan*Aston Villa'dan aldı. Eski Kulüp Başkanı*Şamil Ekinci,İngiltere'den gelirken; Aston Villa'nın formalarını getirmiş ve Trabzonspor ilk yıllarında Aston Villa'nın Trabzonspor Logosu takılmış formalarıyla mücadele etmiştir. Bundan dolayı, Trabzonspor'un renklerinden olan mavi, açık mavidir. Bunun sonucu olarak, bir dönem formaların koyu mavi ile tasarlanması; bazı kesimlerin tepkisine neden olmuştur."

Bu hikaye bana daha cazip gelmiştir her zaman. Tabi Şamil Ekinci dönemi pek uymuyor sanırım.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 15:59.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birde 3.forma icin lacivert uzerine bordo mavi parantez içinde "bence" guzel olur dedik diye ne cahilligimiz ne saygisizligimiz kaldı.Şimdi fenerbahce kullaniyor diye lacivert kullanmak neden saygisizlik yada bilinçsizlik olsun.
      Birincisi;fenerbahceyi simgeleyen renkler lacivert degil açık sarı dır,oyle olmasa sari kanaryalar degil lacivert tavus kuşları falan olurlardı,lacivert bi onlarin babasının malı degil.
      . İkincisi; iyi ki bi Barcelona nın beyaz kullanmadığını biliyorsun ama o da real in renklerinde beyaz olduğu icin degildir,beyaz kraliyetin rengi oldugu icindir ha real madrid de kraliyetin takimidir ama o ayrı.Biz once fenerbahcenin yarisi kadar sahada mucadele edelim,rekabet edebilelim ondan sonra formaya falan bakarız.Ayrıca merak etme Trabzonspor un resmi formaları bu sayfalarda dizayn edilmiyor kimsede renklerimizi falan sabote etmeye calismiyor yani relax.
      vurdu oldu özellikle o kalın punto ile işaretlediğim cümle olmak üzere bütün yorumuna noktasından virgülüne katılıyor ve ayakta alkışlıyorum
      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Olması gereken renkler.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olması gereken renkler.

Budur

Yorum

Birde 3.forma icin lacivert uzerine bordo mavi parantez içinde "bence" guzel olur dedik diye ne cahilligimiz ne saygisizligimiz kaldı.Şimdi fenerbahce kullaniyor diye lacivert kullanmak neden saygisizlik yada bilinçsizlik olsun.
            Birincisi;fenerbahceyi simgeleyen renkler lacivert degil açık sarı dır,oyle olmasa sari kanaryalar degil lacivert tavus kuşları falan olurlardı,lacivert bi onlarin babasının malı degil.
            . İkincisi; iyi ki bi Barcelona nın beyaz kullanmadığını biliyorsun ama o da real in renklerinde beyaz olduğu icin degildir,beyaz kraliyetin rengi oldugu icindir ha real madrid de kraliyetin takimidir ama o ayrı.Biz once fenerbahcenin yarisi kadar sahada mucadele edelim,rekabet edebilelim ondan sonra formaya falan bakarız.Ayrıca merak etme Trabzonspor un resmi formaları bu sayfalarda dizayn edilmiyor kimsede renklerimizi falan sabote etmeye calismiyor yani relax.
            Haklısın,
            düşüncelerimizi,tepkilerimizi kırmadan dökmeden dile getirsek ne olur acaba,
            bana da lacivert garip geldi ama kırmam renktaşımı,
            onun üzüleceği bir cümle kurmam
            (konunun özüne tam vakıf değilim diğer renktaşım alınmasın,yaptı demiyorum,kendim için söylüyorum)

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vurdu oldu özellikle o kalın punto ile işaretlediğim cümle olmak üzere bütün yorumuna noktasından virgülüne katılıyor ve ayakta alkışlıyorum
            Lacivert hariç ben de alkışlarım
            tamam, lacivert babaların malı değil ama ben TS de yetkili olsam TS nin hiç bir ürününde lacivert kullanmazdım,
            mesela antrenman toplarında lacivert ağırlıklı olsa mahalledeki çocuklara da vermem patlatır atar,onlara bizim renklerden toplar alırdım
            hatta imkanım olsa lacivert rengini komple dünya üzerinden kaldırırdım
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 10:02.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Birbirimizi kırmadan tartışabildiğimiz gün, taraftar olarak takımı da ileri götürmeye başlayacağız.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haklısın,
                düşüncelerimizi,tepkilerimizi kırmadan dökmeden dile getirsek ne olur acaba,
                bana da lacivert garip geldi ama kırmam renktaşımı,
                onun üzüleceği bir cümle kurmam
                (konunun özüne tam vakıf değilim diğer renktaşım alınmasın,yaptı demiyorum,kendim için söylüyorum)

Lacivert hariç ben de alkışlarım
                tamam, lacivert babaların malı değil ama ben TS de yetkili olsam TS nin hiç bir ürününde lacivert kullanmazdım,
                mesela antrenman toplarında lacivert ağırlıklı olsa mahalledeki çocuklara da vermem patlatır atar,onlara bizim renklerden toplar alırdım
                hatta imkanım olsa lacivert rengini komple dünya üzerinden kaldırırdım
                Bende kimseyi kirmak,uzmek istemem ama gercekten saygı problemimiz var(bu arada yaşa saygı olayına karşıyım),birisinin bizden farklı düşünmesine tahammül edemiyoruz.Nolmuş ben laciverti sevmişsem,abi ben sizin gibi düşünmüyorum fikrinize katilmiyorum de geç git veya ben şöyle şöyle düşünüyorum de.Ben olsam saygisizlar,düşüncesizler,iş bilmezler vs gibi kavramlarla hemen insanlara genelleyici,suçlayıcı hatta asagilayici isimler takmam ama ne diyim gencler heyecanlı oluyor işte birde illa haklı çıkma çabası olunca bazen tatsızlık oluyor.Ben haksız olduğum zaman kesinlikle özür dilemekten gocunmam isterse karşımda ki onbeş yaşında olsun,bilmediğim şeyi de bilmiyorum derim,illa benim düşündüğüm,dediğim doğrudur da demiyorum.Ben her fikre açığım yeter ki konuşmasını becerebilelim ama iş lütfen ukalalığa ve ben bilirimciliğe gelmesin.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olması gereken renkler.

Doğru renk budur. Kimse renk uydurmasın. Defalarca tartışıldı bu konu. Rengimizin tanımı şu: Koyu BORDO, Açık MAVİ. Bakın kırmızı - lacivert, bordo lacivert, bordo-turkuaz DEĞİL.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bende bildiğin siyah mavi gözüküyor...?
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ismimizi de lacivert kirmizilar koyalim, nasil olsa herkes kafasina göre renk belirliyor TS icin.
                      3. Forma olarak lacivert tercih edilip üstüne bordo mavi konmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki sonuçta alternatif forma olucak her forma rengarenk olsun demiyoruz ki

Yorum

• Arkadaş bordo-lacivert yapalım demedi ki yanlış anlaşıldı...

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaş bordo-lacivert yapalım demedi ki yanlış anlaşıldı...
                          Yılmazım şahsen ben yanlış anlamadım,Kıvanç'ın dediğini anladım,
                          nasıl bir dönem alternatif turuncu,bir dönem gri forma çıkarmış isek bir de lacivert i deneyelim diyor,
                          benim de aklıma şikebahçe geliyor aman diyim diyorum,
                          Kıvanç diyor ki, arkadaş lacivert sanki onlara tapulu mu,lacivert güzel bi renk deneyelim eğer beğenmezsen kahrını bana yap,
                          ben de diyorum ki, baba valla olmaz Allasen ısrar etme,
                          durum tam da bu
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yılmazım şahsen ben yanlış anlamadım,Kıvanç'ın dediğini anladım,
                            nasıl bir dönem alternatif turuncu,bir dönem gri forma çıkarmış isek bir de lacivert i deneyelim diyor,
                            benim de aklıma şikebahçe geliyor aman diyim diyorum,
                            Kıvanç diyor ki, arkadaş lacivert sanki onlara tapulu mu,lacivert güzel bi renk deneyelim eğer beğenmezsen kahrını bana yap,
                            ben de diyorum ki, baba valla olmaz Allasen ısrar etme,
                            durum tam da bu
                            Tamam sıkıntı yok lacivert olmasın ısrar etmiycem ama olsaydı güzel di

Yorum

Tamam sıkıntı yok lacivert olmasın ısrar etmiycem ama olsaydı güzel di
                              Varlığını dilerim Kıvancım,selametle.

Yorum

Varlığını dilerim Kıvancım,selametle.
                                Canımsın,teşekkürler bi mukabele.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X