Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende bildiğin siyah mavi gözüküyor...?
    Monitöre bir ayar çek abi
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru renk budur. Kimse renk uydurmasın. Defalarca tartışıldı bu konu. Rengimizin tanımı şu: Koyu BORDO, Açık MAVİ. Bakın kırmızı - lacivert, bordo lacivert, bordo-turkuaz DEĞİL.
      resimde hangi rengi doğru kabul edelim resimdeki logomuzda ve fonda degrade var doğal olarak insanlar siyahta görür turkuazda bizim orjinal logomuzda degrademi var
      En son kanforfi tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 16:24.

Yorum

• Resmin degrade olduğunu görüyorum. Koyu BORDO, Açık MAVİ yazmışım, degrade renklerde bordonun açık olan kısmı, mavinin koyu olan kısmı dememişim
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Monitöre bir ayar çek abi
          Telden baktım da bordoymuş. Enteresan
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu modelin en iyisi budur ters renkleri değil

Yorum

yapmayın böyle şeyler.çıtayı tavana çıkarıyorsunuz sonra bize sunulan formaları beğenmiyoruz
                ama bu forma ve kombin bence çok çok iyi.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Harika olmuş.
                  Formalar açıklandığında bunla kıyas yaparak kahroluruz artık.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Sen hep tasarla ya. Müthiş

Yorum

• Üstteki tasarımda renkler yer değişse nasıl olur acaba
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üstteki tasarımda renkler yer değişse nasıl olur acaba
                        Ben de aklımdan geçirdim,o şekil pek de hoşuma gider amma,
                        @TrabzoNapoli renktaş tersini karıştırmayın iyi demem bak deyince soramadıydım
                        Fatih Çelik soruyor,benle ilgisi yok,
                        tersini de bir yapar koyarsanız sevinir çocuk
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• @trabzonsporkits Eline sağlık konçların ucunu da bordo yaparsan tamamdır.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ciddi anlamda kendi formamızı niye yapamıyoruz. Bir sürü facebook reklamı görüyorum istediğiniz forma tasarımı basılır diye. Yani demek istediğim bu işi zaten Tsclub formalarıyla yaptık. Nike'a para verip katalog forması giyeceğimize gidelim Tsclub markasıyla taraftarın tasarladığı 10 formayı ankete koyalım 4 ünü basalım mesela. Çok mu zor olur?
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• renktaşlar bu sene 50 forma almak istiyoruz topluca lütfen aldığınız bilgilere göre foma modellerini yazarmısınız

Yorum

• birde the storm boy adlı arkadaş daha fazla tasarlamasın kalbim yerinden çıkacak imkan verilmiyor bu kardeşimize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X