İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fly emirates yazısıda süper olmuşÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyur...
ben asik oldum buna
zahmet olmasa bordo seritide yanlara yaparsan harika olurEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8911[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8912[/ATTACH]
Beyaz şort
o da beyaz sort hastasi
bu sene bolca kullaniriz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
konuyla alakasi yok ama benim samsungtv var smart tv den trt1 izliyordum Barcelona maci icin HD cok güzel görüntü vardi mac basladi görüntü kapandi ?? sifrelimi bu maclarBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyla alakasi yok ama benim samsungtv var smart tv den trt1 izliyordum Barcelona maci icin HD cok güzel görüntü vardi mac basladi görüntü kapandi ?? sifrelimi bu maclarYou Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenımkıde smart tv HD olarak gayet net izliyorum şifre felan yok
nerden izliyorsunki ?? mac yok iken cok iyi yayin vardi mac basladi kapandi bende ?? acaba birseymi yüklemem gerekiyor ayrica sen ligtv de smart tv denmi izliyorsunBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden izliyorsunki ?? mac yok iken cok iyi yayin vardi mac basladi kapandi bende ?? acaba birseymi yüklemem gerekiyor ayrica sen ligtv de smart tv denmi izliyorsun
almanyada yayin haklari baska kanalin
türkiye ip adresin olmasa trt den izleyemessin
kanal listesi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 22:19."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek sezon formalarimiz kesinlikle bu sezonki formalarimizdan güzel olacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum