Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• logo nasıl durur merak ettim fena değil

hızlıca yaptım biraz kötü oldu

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      logo nasıl durur merak ettim fena değil

hızlıca yaptım biraz kötü oldu

kolları ve yakası beyaz olsa süper olur )

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Nezaketli yorumlarınız için teşekkür ederim iki sezon önceki forma rengi olayını defalarca açıklamıştım oysa. ( Bilgileri birinci kaynaktan alıyordum. İlk gelen geçişli mavi formamızın turkuaz gibi bir rengi olacağı yönündeydi, daha sonra forma modellerini çıkıştan çok önce görünce bu bilgiyi güncellemiştim, kaçıranların zihninde yanlış kalmış. Farklı beklentiler ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için geçen sezon da forma modellerinin çıkış aşamasında yorum ve bilgi paylaşımı yapmayacağımı söylemiştim. Bu sezonun başında forma modellerini yine canlı olarak görmeme rağmen kulübümüzün mahremiyetlerine saygımdan paylaşımda bulunup yorum yapmadım satışa çıkana kadar. Bu sezonla ilgili de sorulan sorulara bilmiyorum diyorum.

Konuşurken, yazarken hassas olmak lazım. Ben herkese saygı gösteriyorum, aynı hassasiyetleri bekliyor olmam en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Bana takılmayın, Trabzonspor ve onun güzellikleri ile ilgilenin.

En son a f s tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 22:12.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İşte yıllardır beklenen ürün
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte yıllardır beklenen ürün
            Şakaysa komik değil.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte yıllardır beklenen ürün
              ne yazsam bilemedim
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne yazsam bilemedim
                Haklısın [emoji5]

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akhisarın formasını bize layık görenler inşallah altın varak font kullanmayıda akıl ederler bir gün

Yorum

• Ürünlerde TsClub yazısı hiç hoş durmuyor sadece yukarıdaki üründe değil (yukardaki ürünün hoş bir yeri yok gerçi ) TsClubın kendi logosu olmalı 10dkda hazırladığım örnel TsClub logosu
                    TsClub.jpg
                    edit: biraz çapraz durmuş bu tarz güzel bir logo kullanmak sarı renkte TSC yazmakdan çok daha güzel gösterir ürünü
                    En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 00:17.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Allah aşkına bi kalıp bu sanırsam ellerinde kalmış painte 2 dk girip çıkıp ürün yapıyolar. Eğer elinize o forma kalıbından daha çok varsa dağıtın fakire fukaraya önümüz yaz iki gariban sevindirin böyle kendinize kötü sözler söylettirmeyin Allah aşkına..
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Hiç bir markanın fanboyu değilim ama az bi elinizi vicdanınıza koyun. Senin kulübün kendi markası bile şu ürünleri yapıyor sonra tutup nike a, bize bunu mu layık gördün rezil nike şerefsiz nike adın yerin dibine Batsın nike tasarım berbat nike.. ben size bişey söyleyeyim mi ? Nike şu ürünleri kulübün yaptırdığını görse bilse Katalogdan bile seçim hakkı verdirmez ki bu kafayla onu hakediyoruz yani kimse burda popülistlik yapıp anlı şanlı Trabzon yazmasın. Bak anlı şanlı Trabzona 5 mesaj yukarda paint terk
                        En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 00:24.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...miş muş. Elle tutulur ne var ortada ? Varsayımlarla ben yola çıkmam. Varsa bi resim varsa bi bize has forma ,buyursun paylaşsın herkimse. Her sene ayni tantana.
                          Yahu tamam , bende taraftarım , bende bu takima aşığım, ama avrupa futbolunda Trabzonspor kim, ve nerde şu an. İçerde dışarda başarısı ne ? Bunları yazarken benim gücüme gidiyor , ama gerçek bu. Ne adam akıllı forma satışımız var nede taraftarımız stada geliyor. Neymiş forma iğrenç almazmış, neymiş takim başarısız maça gelmezmiş.....Dortmund kümeye oynarken 64.000 bin taraftar geldi her maçına. Bizim futbol kültürümüz ilen avrupadaki daglar kadar fark var.Çuvaldizi ilk önve kendimize batircaz. Sözüm meclisden dışarı....

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                          Trabzonspor gerçekleri, satılan kombine bilet sayısına bakın lütfen:
                          image.jpg
                          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Wow.....1775 kombine.Ne diyeyim, biz ayricalik hak ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Wow.....1775 kombine.Ne diyeyim, biz ayricalik hak ediyoruz.
                              Kesinlikle hakediyoruz

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X