Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macronla güzel bir hava yakaladık. bir-iki forma dışında hep tatmin edecek işler çıktı ortaya.

formalar konusunda macrondan kaynaklanmayan iki sorunumuz var.

vestel'in kurumsal renk kullanım ısrarı ve arial yazı fontu saçmalığı.
    En son EROS87 tarafından düzenlendi; 23.06.2022, 09:08.

Yorum

• Harika forma, tekçe yaka rengi koldaki detay gibi olmalı.

turkuaz orada sırıtmış biraz. eline sağlık.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Set
        Çok güzel set. Mavi olanı baya beğendim. Yalnız bu sene siyah yerine daha farklı bir renk görmek isterdim. Ama bu şekilde olacaksa gayet güzel duruyor.

Sette tek gözüme batan çubukluda yakadaki turkuaz detayı. Kollar çok hoş olmuş mesela.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          macronla güzel bir hava yakaladık. bir-iki forma dışında hep tatmin edecek işler çıktı ortaya.

formalar konusunda macrondan kaynaklanmayan iki sorunumuz var.

vestel'in kurumsal renk kullanım ısrarı ve arial yazı fontu saçmalığı.
          en önemlisini unuttun. Macron döneminde mavi rengimizin koyulugu. Daha acik olmasi gerekiyor. Macron döneminin bordosu ve Nike döneminin mavi tonu olmali.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Set

ellerine saglik hos olmus. Cubuklunun ve siyahin yakasi disinda gayet güzel. Cubuklunun yakasi kol uclari gibi olabilirdi. siyah formanin yakasi mor yerine kol uclardaki maviden olsaymis. mavi formada 2 farkli mavi ton yerine tek renk daha iyi gibi. Maalesef 3 formada beyaz vestel olur
            En son blacksilva tarafından düzenlendi; 23.06.2022, 12:46.

Yorum

• Gelecek sezon formalarimizdan bir tanesi sampiyonluk formamiz degilmiydi?
              Iki forma daha cikacak anladigim kadariyla?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gelecek sezon formalarimizdan bir tanesi sampiyonluk formamiz degilmiydi?
                Iki forma daha cikacak anladigim kadariyla?
                4 forma olacak dediler. şampiyonluk forması sete eklense de pek giyilmez

Yorum

• Siyah, lacivert, koyu gri, gri forma falan yapmasalar artık keşke ya

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyah, lacivert, koyu gri, gri forma falan yapmasalar artık keşke ya
                    xx.jpg

katiliyorum. 1 kez gri 1 kez siyah yeterdi. okadar güzel acik renkler varken bir sezonda acik bir rengin denenmemesi ilginc. üstelik bordomavi renklerimiz hepsinlen güzel kombin edilebilir

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]21551[/ATTACH]

katiliyorum. 1 kez gri 1 kez siyah yeterdi. okadar güzel acik renkler varken bir sezonda acik bir rengin denenmemesi ilginc. üstelik bordomavi renklerimiz hepsinlen güzel kombin edilebilir
                      Bir anda en sevdiğim renk aralığındaki renkleri paylaştınız bu renklerde bi forma olsa çıktığı gibi alırdım

Yorum

[ATTACH]21551[/ATTACH]

Su yeşili formayı severdim. Buradaki yeşil tonu da çok hoş.
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• xx.jpg

Yorum

• Oyum "002" numaralı tasarımınıza.

Ellerinize sağlık.
                              Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

ellerine saglik hos olmus. Cubuklunun ve siyahin yakasi disinda gayet güzel. Cubuklunun yakasi kol uclari gibi olabilirdi. siyah formanin yakasi mor yerine kol uclardaki maviden olsaymis. mavi formada 2 farkli mavi ton yerine tek renk daha iyi gibi. Maalesef 3 formada beyaz vestel olur
                                Teşekkürler renk körü olunca bazı şeyleri fark edemiyorum mesela mor yaptığımın farkında değilim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X