Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burdaki mesajlari basdan beri takip edenlerdenim......sana sadece sunu demek istiyorum. Burasi bir sosyal paylasim platformu. Biri birsey biliyorsa burda aciklasin, aksi halde biliyorum ama söylemem demesin. Yukarda bir renkdas dogru söylemis.Bu tür kisilere transfer basliginda troll damgasini vururlar.......Lafimda sana deyil,genel konusuyorum. Ben şahsen tesekkür ederim basdan acikladin icin.Bosuna yeni sezon formalarina başdan ümitlenmiyorum bu saatden sonra.

Peki Fly Emirates düşünüyormusun, yada bilginmi var?
    Aldığım bilgiler Fly Emirates olacağı yönünde.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aldığım bilgiler Fly Emirates olacağı yönünde.
      Hocam sen söyleyene kadar, düşündüğüm tek bir şey vardı:

Yönetim iyi bir sponsor bulmak adına reklamını iyi yapıyor spekülasyonlarla kasasına girebilecek parayı yükseltiyor helal olsun.

Aklımın ucundan bile geçmedi, Fly Emirates'in ne işi var Trabzon'a sponsor olsun. Hele Samsung!

Yani eğer giderler de bunları sponsor yaparlarsa, neden bilinmez adamlara teşekkür etmek yerine İHO'yu bulup yüzüne tükürmek geliyor.

Ama hala bana çok uzak geliyor, bir şey bildiğimden değil, inanamıyorum sadece. Mantığım basmıyor!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam sen söyleyene kadar, düşündüğüm tek bir şey vardı:

Yönetim iyi bir sponsor bulmak adına reklamını iyi yapıyor spekülasyonlarla kasasına girebilecek parayı yükseltiyor helal olsun.

Aklımın ucundan bile geçmedi, Fly Emirates'in ne işi var Trabzon'a sponsor olsun. Hele Samsung!

Yani eğer giderler de bunları sponsor yaparlarsa, neden bilinmez adamlara teşekkür etmek yerine İHO'yu bulup yüzüne tükürmek geliyor.

Ama hala bana çok uzak geliyor, bir şey bildiğimden değil, inanamıyorum sadece. Mantığım basmıyor!
        Göğüs sponsorluğu ile ilgili Fly Emirates kesin gibi. Stad için ise Turkcell, Samsung, Socar ve yine Emirates ile görüşmeler olmuş. En yakın Samsung diyorlardı ne çıkar artık bilemem Bu arada Socar ı bilmeyenler için açıklayayım. Azerbaycan merkezli enerji şirketi.
        Socar ın sitesi : http://www.socar.com.tr/
        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 14:11.

Yorum

• trsbz.jpgmüthiş forma , bence gelmiş geçmiş en iyi olur beyaz şort bordo veya beyaz tozluklarla
          gelecek sezon için gerçek olma olasılığı nedir bu formanın

Yorum

• Bu forma çok güzel ama renklerin tam olarak bu şekilde kullanılması lazım. Ki bu da pek mümkün görünmüyor. Ama yine de güzel forma bence. Katalog falan takılmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu forma çok güzel ama renklerin tam olarak bu şekilde kullanılması lazım. Ki bu da pek mümkün görünmüyor. Ama yine de güzel forma bence. Katalog falan takılmamak lazım.
              bencede yıllardır gönüllermizde yatan forma bu! katalog nedir , önemli olan istediğimiz efsane formamız olması.tamamıyle bu ton renklerle yapılmalı

Yorum

• İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]8895[/ATTACH]müthiş forma , bence gelmiş geçmiş en iyi olur beyaz şort bordo veya beyaz tozluklarla
                gelecek sezon için gerçek olma olasılığı nedir bu formanın
                Forma kesinlikle mükemmel 2009-2010 sezonundaki formamızın çok benzeri zaten o sezon v yaka olarak çıkmıştı ama ben bu formayı normal yakalı da görmek isterim bisiklet yakadansa daha şık duracağını düşünüyorum

Yorum

• Arkadaşlar merak etmeyin formamız belli:

Tekirdağspor giydi:

Sarıyerspor giydi:

Şunun beyazını biriniz açık mavi yapsın oldu bitti:

Akhisar ile Antalya'yı artık yazasım gelmiyor...

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eyvaşşah sağolasın

Yorum

• burda defalarca bas bas bağırdık nıke forma yapamıyor diye yine yanılmadık yönetim nıke ile devam ederek çok büyük bir hataya imza atmıştır.

Yorum

• Ayrım yapmak istemem ama çubuklu sever renktaşlarım Sarıyer Akhisar Tekirdağ Demelerine pek anlam veremiyorum ne olacaktı ki çubuklu formalar genelde düz olur sade olur yaka değişir ve bir çok takım giyer

Sizin tarihinizdeki ilk forma olan türkiye’de kimsenin giymedigi nike n hiç bir takıma yapmadığı astonvilla modeli var madem öyle bunu daha cok dillendirin en özel formaları her sene giyelim

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrım yapmak istemem ama çubuklu sever renktaşlarım Sarıyer Akhisar Tekirdağ Demelerine pek anlam veremiyorum ne olacaktı ki çubuklu formalar genelde düz olur sade olur yaka değişir ve bir çok takım giyer

Sizin tarihinizdeki ilk forma olan türkiye’de kimsenin giymedigi nike n hiç bir takıma yapmadığı astonvilla modeli var madem öyle bunu daha cok dillendirin en özel formaları her sene giyelim
                          Hocam muamele bakımından Nike'ın bizim ve bizim gibi takımlara yaptığı farkı hadi hiç tartışmayalım.

Yukarıdaki Tekirdağ Sarıyer Akhisar formaları ile şu formalar arasında sadece rötuş farkı görüyorsan, söyleyecek söz bulamıyorum:

Yorum

• Daha önce hangi takımın giydiği önemli değil.Sonuçta bize yakışacak bir forma

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha önce hangi takımın giydiği önemli değil.Sonuçta bize yakışacak bir forma
                              Benim için en önemli şey daha önce hangi takımın giydiği. Sonra yakışması. Evet sarıyerin mavi beyazından daha güzel olacak bordo mavi, ama sonuçta 8. sınıf takım muamelesi görüyor muyum? (bunun sebebiyle ilgilenmiyorum eski salak yönetim vs) Görüyorum! Bitti...

Katalogtan eski püskü 8. sınıf formaları giyeceğiz.

Ha bordo mavi, tahtaya boyasan güzel durur. Ama bu demek değildir ki bizim formalarımız en güzel formadır. Adam gibi forma var paçavra var, bizimkiler paçavra olacak.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim için en önemli şey daha önce hangi takımın giydiği. Sonra yakışması. Evet sarıyerin mavi beyazından daha güzel olacak bordo mavi, ama sonuçta 8. sınıf takım muamelesi görüyor muyum? (bunun sebebiyle ilgilenmiyorum eski salak yönetim vs) Görüyorum! Bitti...

Katalogtan eski püskü 8. sınıf formaları giyeceğiz.

Ha bordo mavi, tahtaya boyasan güzel durur. Ama bu demek değildir ki bizim formalarımız en güzel formadır. Adam gibi forma var paçavra var, bizimkiler paçavra olacak.
                                Tabiki değil geçen sezon giydiğimiz çubuklu çok güzeldi atletico Madrid giydi aynı sene yakışmışsa kimin giydiğinin önemi yok bence illede kimsenin giymedigini isteyenlere sadece öneri sundum
                                En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 18:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X