Milli formalar bana göre de olmamış..Siyahın ne işi var Allahınızı severseniz formada veya turkuazın ..Çubuklu forma yukarıdaki sayfalardaki gibyse ben razıyım.Bu seneki çubuklu nike formalarına benziyor ama yaka şekli değişik ..Ama beyaz şort veya bordo şort kombinasyonu ile olmalı..2009-10 sezonundaki çubuklu formamızı beyaz şortla giyiyorduk,çok güzel duruyordu..keşke bir de aston villa tarzı formamız olsa..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmza.
Cesur olacaksın.
Yorum
-
İlk olarak kotan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]8857[/ATTACH]
Forma bu agalar
Yorum
-
Milli takımımıza bu tunuva için yapılan formalar Rus kulübü Spartak Moskova için bu sene yapılan formaların ufak rötuşlanmış hali
ART047122.ROODa.jpg
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilli formalar bana göre de olmamış..siyahın ne işi var allahınızı severseniz formada veya turkuazın ..çubuklu forma yukarıdaki sayfalardaki gibyse ben razıyım.bu seneki çubuklu nike formalarına benziyor ama yaka şekli değişik ..ama beyaz şort veya bordo şort kombinasyonu ile olmalı..2009-10 sezonundaki çubuklu formamızı beyaz şortla giyiyorduk,çok güzel duruyordu..keşke bir de aston villa tarzı formamız olsa..
başkan
stadla beraber herseye yeniden başliyoruz yeni elbise forma filan telafuz etti
bekledim bu modeli ama katalogta yok anlayiş gösteriyoruz umarim seneye olur afs abiye güveniyorum bu konuda başkanla görüştüğünde paylaşabilir bu isteğimizi
katalogda olmadiği için özel formada giymiş oluruz böylelikle her sene bize ait forma olmuş olur
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://img.sondakika.com/haber/928/t...928_1766_m.jpg
Müthiş gözüküyor forma. Bence renkler çok iyi olmuş
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsveç forması mı ?
gögüsde serit icinde ayyildiz olmayinca bence milli takim formasi degildir
ama begenenlerede saygi duymak gerek
tanitim videosuda bence cok iyi
yillar sonra ist. karmasi beni duygulandirdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bende begenmedim
gögüsde serit icinde ayyildiz olmayinca bence milli takim formasi degildir
ama begenenlerede saygi duymak gerek
tanitim videosuda bence cok iyi
yillar sonra ist. karmasi beni duygulandirdi
Sadece milli takım ile alakası yok formanın. Derdim o.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenenlere de formaya da bir şey demiyorum zaten.
Sadece milli takım ile alakası yok formanın. Derdim o.
spidermenin milli formasina benziyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kavram kargaşası yaşıyoruz. Cesur olacağız diye bayrağımızın rengini de değiştirelim o zaman. Yıllardır aynı renk. Değişiklik olur hem. Yapmayın Allah aşkına. Temel prensipler vardır. Milli takım ana forması bayrağımızın rengi olan kırmızı-beyazdır. İkinci, üçüncü formanı ne renk yaparsan yap. Ana forma imajdır, kimliktir. Brezilya, Almanya, İtalya, İngiltere formalarına bir bakın. Belirli bir kimlik çerçevesi altında küçük değişiklikler oluyor her zaman. Ama nerede görsen tanırsın. Bizim bu formamızı biz kendimiz çarşıda pazarda görsek ay-yıldızı görene kadar ne olduğunu anlayamayız. Çok saçma bir seçim olmuş. Forma güzeldir ya da değildir. Bunu tartışmıyorum. Tamamen vizyon eksikliği. Avrupa Şampiyonası'nda tüm Dünya'nın gözü önünde kırmızı-siyah reklamı yapacağız. Heeeh aaferiin sizeee...
NEREYE KADAR?
Sonuçta benim için önemli olan senin ya da bir başkası için önemli olacak diye bir şey yok. İşin güzel yanı da bu. Nasıl senin düşüncene saygı duyuluyorsa herkesin düşüncesi de he he afferimliktir...
Benim kriterim "emek"tir. Düşünülmüş, üzerinde uğraşılmış ve YENİLİĞE cesareti olan yapımlar, Türk Milli Takımın formasını seçerken de benim için belirleyici nitelikte olur. Ha senin olmaz, ya da başkasının olmaz, eyw. Benim babam da klasik olmadığını görünce sevmedi formayı, ablam ressamdır bayıldı, yiğenim Spiderman'a benzedi diye sevdi! Herkesin farklı bakış açısı, illa bir ideolojik tabu gibi ortada kalacak anlamını içermez.
Milli forma İstiklal Marşı ya da Bayrak değildir... Anayasanın ilk üç maddesi hiç değildir!
Nike benim için dünyanın en mükemmel formalarını yapan bir FİRMA değildir. Açıkçası Fransa ABD vs gibi takımlara birbirlerine karşı oynasalar hangisinin hangisi olacağı karışacak formalar tasarlamışken, SIRADIŞI ve görsel olarak Kırmızı ve Beyaz'ın değil ama Kırmızı ve Siyah'ın mükemmel uyumu bir formayı sundukları için kendilerine teşekkür etme gereği duyuyorum. Turkuaz forma bence gözü çok yoruyor, ama onun da farklı bir tarafı olması beni mutlu etti: TURK-uaz. Tıpkı Euro 2008'de olduğu gibi...
Sonuçta, şu düşünce doğaldır: "Bu milli takımın formalarına benzememiş. Beğenmedim!"
Ama şu doğal değildir: "Bu milli takımın formaları bu OLAMAZ!"
BENCE OLUR!
ÇOK DA GÜZEL OLMUŞ!
Saygılar...
Yorum
-
Milli takım forması gayet güzel, yenilikçi ve şık olmuş.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 13:33.
Yorum
-
[QUOTE=TrabzoNapoli;1920415885]İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BU KALIPTA AKHİSAR FORMASI SİYAH YAKALI DEĞİL AMA TEZİNİ ÇÜRÜTEYİM
Birtek Onda değil galiba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum