Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Güzel çalışmalar tıpkı diğer arkadaşların paylaşımda bulunduğu gibi..İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Özellikle afs nin..
Lakin bu formaların hayata geçirileceğini düşünmüyorum malesef en azından 3 sene içerisinde..
Şöyle bir tezimde var katılınır - katılınmaz örnekleme yapacak olursak şayet afs gibi hem arma aşkı hemde bilgi birikimi tasarımlarıyla en az onun kadar vizyon sahibi birisi tsclub başına geçmezse ne tsclub nede formayı unutalım...
Şöyle düşünün tsclub baz alalım Trabzonsporun bünyesinde bir markası bu marka ürettikleriyle değer kazandıran ve Franchising isim hakkını vererek büyümeyi hedefleyen aynı zamanda yatırım arayan bir marka..
Dikkat çekilmesi gereken özümsenmesi de gereken bu üretim nerede ?
Yok !
Kazanım ne olacak ? Sadece forma satışlarımı bugün herkes istediği kulubün formasını alabilir ozaman tsclub amacı nedir üretemiyorsa şayet .. [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi senden ricamdır lütfen nasıl olacağını bilmiyorum ama tsclub da artık senin dönemin olsun..
Yoksa yöneticilerin önem veriyoruz şube açıcağız gibi naraları artık okumaktanda duymaktanda bıktık..
Tsclub bir bünye olmalı üreten bünye ve formalardan satılan kalemlere kadar herşeyi bu bünye karar vermelidir futbol yöneticileri değil onlar ancak gelir gider dengesindeki yatırımlara karışmalıdırlar !En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 02.03.2016, 10:21.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Aston villa efsane hayalimdeki forma ama ben de böyle bir forma giymeyi imkansız görüyorumİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
http://www.footyheadlines.com/2016/0...-kit-vote.html Basel yonetımınden taraftara jest
formaları oylamaya koymuşlar bizde de böyle bir şey olsa keske
Yorum
-
Forma harbiden cok guzel.Yalniz bu sene satilan formalar daha 10 bini bulmamis.Kulubun nikeye borcu varmis.Insallah seneye dogru duzgun forma satarizİlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Güzel.İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İkisinden biri doğru renk kullanılarak yapılırsa tarihin en güzel forması olurİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba yeni sezonda bunlardan biri varmı

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisinden biri doğru renk kullanılarak yapılırsa tarihin en güzel forması olur
Bundan sonra bir tane daha paylaştım orada daha çok forma vardı onada bak bence
Yorum
-
Hepsine baktım ancak bu ikisi gerçekten çok iyi özellikle günlük kullanımda yakalı formaların daha şık olduğunu düşünerek mavi forma tasarımını çok beğendimİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra bir tane daha paylaştım orada daha çok forma vardı onada bak bence
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Neyse de süper duruyormuş 
Yorum