Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedendir bilmiyorum Nike formalarının renkleri daha canlı gibi duruyor.
    FxY

Yorum

• 2. devre için forma sponsporu olmayacaksa en azından sosyal sorumluluk adına kızılay unicef gibi kurumlara sponsor olalım.

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2. devre için forma sponsporu olmayacaksa en azından sosyal sorumluluk adına kızılay unicef gibi kurumlara sponsor olalım.
        Katılıyorum Hocam.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2. devre için forma sponsporu olmayacaksa en azından sosyal sorumluluk adına kızılay unicef gibi kurumlara sponsor olalım.
          Evet, bu düşünce başkana iletilmeli...

Yorum

• Son günlerde paylaştığımız formalar gibi olacaksa formamız bence nike ile devam edilmeli

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son günlerde paylaştığımız formalar gibi olacaksa formamız bence nike ile devam edilmeli
              Hiç bir zaman olmayacağı için vazgeçilmeli. Trabzonspor Nike için her zaman gereksiz bir klüp olmuştur.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç bir zaman olmayacağı için vazgeçilmeli. Trabzonspor Nike için her zaman gereksiz bir klüp olmuştur.
                arkadaş nike türkiye temsilcisi
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaş nike türkiye temsilcisi
                  İyi ben de Ankara Trabzonspor temsilcisiyim...

Yorum

• CYx-0oNWMAAQjUc.jpg
                    Şu forma en sevdiğim forma..neden aynı renk ve tarzda forma yapmazlar hiç anlamıyorum.Resimdeki futbolcu agustin
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bu formayı çok sevdim ben birde keşke bizede böyle tanıtımlar yapsalar

,

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tamamda mübarek ali fuat kardeş bu rambolar bu formaları yapmıyorlar ki bize...

Yorum

• "Bu rambolar" biz ne istiyorsak onu yapıyorlar Yani sadece "rambolar" a kabahati yüklersek daha çok tişört giyeriz forma niyetine
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Guadalajara'nın forması çok hoş.
                              Bordo ve Açık Mavi'ye çok yakışırdı.
                              Bu sezonki diğer çubukluları da hoş.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• üstad inan beğenelim bak yine yapmazlar,bizim kıstasımız 75/80 tl olduktan sonra kimse NIKE'ın harika formalarını beklemesin,kaliteli forma kaliteli takım ve futbolculara giydirilir.bak brezilya ligine nıke giyen takımların alayı kaliteli dizayn ve estetik forma giyiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X