Nedendir bilmiyorum Nike formalarının renkleri daha canlı gibi duruyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Katılıyorum Hocam.İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. devre için forma sponsporu olmayacaksa en azından sosyal sorumluluk adına kızılay unicef gibi kurumlara sponsor olalım."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Evet, bu düşünce başkana iletilmeli...İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. devre için forma sponsporu olmayacaksa en azından sosyal sorumluluk adına kızılay unicef gibi kurumlara sponsor olalım.
Yorum
-
Hiç bir zaman olmayacağı için vazgeçilmeli. Trabzonspor Nike için her zaman gereksiz bir klüp olmuştur.İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde paylaştığımız formalar gibi olacaksa formamız bence nike ile devam edilmeli
Yorum
-
arkadaş nike türkiye temsilcisiİlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir zaman olmayacağı için vazgeçilmeli. Trabzonspor Nike için her zaman gereksiz bir klüp olmuştur.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İyi ben de Ankara Trabzonspor temsilcisiyim...İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş nike türkiye temsilcisi
Yorum
-
CYx-0oNWMAAQjUc.jpg
Şu forma en sevdiğim forma..neden aynı renk ve tarzda forma yapmazlar hiç anlamıyorum.Resimdeki futbolcu agustin
Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
-
Guadalajara'nın forması çok hoş.
Bordo ve Açık Mavi'ye çok yakışırdı.
Bu sezonki diğer çubukluları da hoş.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
üstad inan beğenelim bak yine yapmazlar,bizim kıstasımız 75/80 tl olduktan sonra kimse NIKE'ın harika formalarını beklemesin,kaliteli forma kaliteli takım ve futbolculara giydirilir.bak brezilya ligine nıke giyen takımların alayı kaliteli dizayn ve estetik forma giyiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
,

Yorum