birde şu sponsor olayı çok önemli ben şahsen muharrem başkandan bir medical park veya liv hospital göğüs reklamı beklerdim ama olmayacak gibi duruyor.
Başkanın kendisi MedicalPark ile doğrudan bağlantılı olduğundan sponsorluk hakkını başka firmaya ayırıyordur. Bu sene zor ama seneye stadyum göğüs kol sırt hepsi birliktr gelecektir umuyorum.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
zaten esas rengimiz koyu bordo açık mavi klasik modelimizde aston villa modeli bu şartları sağlayan tek forma suanda westhamın forması ve bu forma footyheadlines adlı sitede en güzel forma seçildi.
bizim ligimizde yazı fontlarının rengi istenilen renk yapılmıyor mu
Herkes kendi görüşünü kesin doğruymuş gibi lanse etmesine acayip gıcık oluyorum! Adı üstünde tasarım, kimi sever kimi sevmez.
Benim tek ama tek isteğim şudur.
İsterse markası Zort olsun.
Trabzonspor'un giydiği formayı başka bir klübün oyuncusunun üstünde farklı arma ile görmek İSTEMİYORUM!
Bu konuda Nike ve Adidas abilerin yapabilecekleri bir şey yoksa, GO TO HELL.
Puma gidip Bursa'ya yaptığını bize yapacaksa onlara da iyi akşamlar...
Bu görüşüne aynen katılıyorum ve bunu yapmanın daha kolay yolu var, Türkiye'de olmayan bir sponsora formayı yaptırmak. Önceki sayfalarda görsel atmıştım. Benim tercihim Le Choq Sportif olur. Sanırım Lacoste un forma yapan firması. Sade, şık ve kaliteli forma yapıyorlar. İnanıyorum ki bordo mavi renklerde sadece bize özel bunun gibi şık ve sade formalar yaparlar. Olay anlaşmakta sadece
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum