Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben o kadar kola tüketildiğini sanmıyorum,su markasıyla falan bir anlaşma olsa keşke
    Trabzonspor SU vardı damacana ama ailelere ulaşamadılar. ben pendikde almak istediğim halde bulamamışdım.

Birde kaliteli Su vermeleri lazım

En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 14:05.
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• birde şu sponsor olayı çok önemli ben şahsen muharrem başkandan bir medical park veya liv hospital göğüs reklamı beklerdim ama olmayacak gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        birde şu sponsor olayı çok önemli ben şahsen muharrem başkandan bir medical park veya liv hospital göğüs reklamı beklerdim ama olmayacak gibi duruyor.
        Başkanın kendisi MedicalPark ile doğrudan bağlantılı olduğundan sponsorluk hakkını başka firmaya ayırıyordur. Bu sene zor ama seneye stadyum göğüs kol sırt hepsi birliktr gelecektir umuyorum.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zaten esas rengimiz koyu bordo açık mavi klasik modelimizde aston villa modeli bu şartları sağlayan tek forma suanda westhamın forması ve bu forma footyheadlines adlı sitede en güzel forma seçildi.
          bizim ligimizde yazı fontlarının rengi istenilen renk yapılmıyor mu

Yorum

• Yunus Emre Sel Adidas, Nike ve Puma'dan forma tasarimlari istendi, kulup bunlardan birini sececek dedi Periscope'da

Yorum

• Adidas ile anlaşma olmamış demek.. Nike ile artık kurumsallaşabilirsek ne ala olmazsa önümüze bakarız..

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yunus Emre Sel Adidas, Nike ve Puma'dan forma tasarimlari istendi, kulup bunlardan birini sececek dedi Periscope'da
                Bu yarısı puma kazanır neden bordo mavi bi kaç kulübe yaptığı forma çok güzel onlardan benzerini verir ve işi kapar

Yorum

• Herkes kendi görüşünü kesin doğruymuş gibi lanse etmesine acayip gıcık oluyorum! Adı üstünde tasarım, kimi sever kimi sevmez.

Benim tek ama tek isteğim şudur.

İsterse markası Zort olsun.

Trabzonspor'un giydiği formayı başka bir klübün oyuncusunun üstünde farklı arma ile görmek İSTEMİYORUM!

Bu konuda Nike ve Adidas abilerin yapabilecekleri bir şey yoksa, GO TO HELL.

Puma gidip Bursa'ya yaptığını bize yapacaksa onlara da iyi akşamlar...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkes kendi görüşünü kesin doğruymuş gibi lanse etmesine acayip gıcık oluyorum! Adı üstünde tasarım, kimi sever kimi sevmez.

Trabzonspor'un giydiği formayı başka bir klübün oyuncusunun üstünde farklı arma ile görmek İSTEMİYORUM!

Ben de gıcık oluyorum

Yorum

Herkes kendi görüşünü kesin doğruymuş gibi lanse etmesine acayip gıcık oluyorum! Adı üstünde tasarım, kimi sever kimi sevmez.

Bu konuda size katılıyorum. Sonuçta emek var bizler sadece bu konuda seyirci kalıyoruz...

Yorum

• Sponsor olayı ne zaman netleşecek.

Yorum

• Siyah forma çıkacakmış.Ts Clubtan sorumlu yöneticimiz söylemiş
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Bu görüşüne aynen katılıyorum ve bunu yapmanın daha kolay yolu var, Türkiye'de olmayan bir sponsora formayı yaptırmak. Önceki sayfalarda görsel atmıştım. Benim tercihim Le Choq Sportif olur. Sanırım Lacoste un forma yapan firması. Sade, şık ve kaliteli forma yapıyorlar. İnanıyorum ki bordo mavi renklerde sadece bize özel bunun gibi şık ve sade formalar yaparlar. Olay anlaşmakta sadece

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siyah forma çıkacakmış.Ts Clubtan sorumlu yöneticimiz söylemiş
                              doğru ama çok gec kalınmış bir hamle

5 sene geçti taraftar o kadar söyledi bir sürü saçma sapan beyaz forma begendiler kimsenin aklına siyah gelmedi ya da istemediler

Yorum

• Puma tasarımları

aa.jpgPuma 441-447.jpgPuma 475-a493.jpgPuma 475aaa-493.jpgPuma aa475-493.jpgPuma-481-482-483-484-485-486-487-488-489-490-491-492.jpg
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X