Yonetimin gelecek sezon formalari icin simdiden calismasi varmi?duyumu bilgisi olan varmi.yoksa ofsporun formalarini giymeye devammi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNew Balance ile anlasma saglanabilinir mi bu saatden sonra ? Adidas ile anlasma daha henüz resmilesmedi galiba.
Yorum
-
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Kasımpaşa ile oynayacağı maçta bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.
Yorum
-
-
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnder Armour türkiye distribütör'ü Doğuş grubu yani ferit şahenk yani şikebahçe
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Kasımpaşa ile oynayacağı maçta bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ediyorum abi neden zaten sıradan olan formalarımızın altına da aynı renk şort giyiyoruz? bordo formanın altına mavi şort mavinin altına bordo şort giymemek için bir sebep mi var?
umarim veya umuyoruzki bu yeni yönetim yeni baskan forma konusunu düzeltir ve bizi bu pijamalardan kurtarirlarBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum