Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Timsah Arena açılış maçında tedarikçi Joma ancak anlaşma hakkında henüz bilgi yok.

Yorum

• Ben gelecek sezon formaların bize yakışacak şekilde olacağından eminim.
      Adidas şart değil.
      Under Armour, Macron, New Balance, Warrior olabilir.
      Marka değil bize bırakacağı kar payı ve uyumlu çalışma şansımız önemli.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Puma olsa nasıl olur ?
        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Puma olsa nasıl olur ?
          Hiç iyi olmaz.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Katalogdan seçmek zorundamıyız ben anlamıyorum ki en iyisini en asil ve bizi temsil edecek formayı hangi marka yapacaksa onunla anlaşalım... Seneye müthiş formalar görmek istiyorum görkemli bir tanıtımla hemde... 50. Yıla yakışanı bu olur...
            Katalogtan seçmek zorunda değilsin, bak üstündeki forma katalog forması değil. Sen gelecek sezonun planlamasını 1 ene önceden yaparsan katalog forması seçmek zorunda kalmayacak duruma gelmiş bir kulüpsün.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katalogtan seçmek zorunda değilsin, bak üstündeki forma katalog forması değil. Sen gelecek sezonun planlamasını 1 ene önceden yaparsan katalog forması seçmek zorunda kalmayacak duruma gelmiş bir kulüpsün.
              Bende onu diyorum inşallah en güzelini giyeriz seneye...
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Evet Nike'tan ne isterseniz onu gönderiyor lakin iyi formasina da iyi para istiyor. O yüzden bizi asti Nike.

Bence marka olarak geri planda olan bir firma ile anlasmamiz lazim, hem özel tasarim forma ürettirebilmek icin hem de iyi kar payi birakmasi icin. Kalite olarak zaten cogu ayni seviyede artik.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• tr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.
                    Under Armour işte
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.
                      o isi new balance lan anlasan bursa becerdi (eski marka ismi warrior)

bence en ideal halen nike, 2. kappa, 3.under armour
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Under Armour işte
                          Under Armour`un ürünleri cok pahali. Nike,Adidas yaninda halt etmis.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Adidas'tan başkası hava cıva...

Yorum

• westham formasının güzelliğine bak.müthiş uyumlu renklerimiz var ama kullanamıyoruz. özellikle koyu renk üst ve açık renk şort çok iyi oluyor.en sevdiğim kombinasyon. bunun yerine beyaz formayla maçlara çıkılması delirtiyor beni.

Yorum

• Westhamin formasi acaip guzel harbiden..beyaz formada mide bulandirici..
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X