Timsah Arena açılış maçında tedarikçi Joma ancak anlaşma hakkında henüz bilgi yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben gelecek sezon formaların bize yakışacak şekilde olacağından eminim.
Adidas şart değil.
Under Armour, Macron, New Balance, Warrior olabilir.
Marka değil bize bırakacağı kar payı ve uyumlu çalışma şansımız önemli.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuma olsa nasıl olur ?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogdan seçmek zorundamıyız ben anlamıyorum ki en iyisini en asil ve bizi temsil edecek formayı hangi marka yapacaksa onunla anlaşalım... Seneye müthiş formalar görmek istiyorum görkemli bir tanıtımla hemde... 50. Yıla yakışanı bu olur...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogtan seçmek zorunda değilsin, bak üstündeki forma katalog forması değil. Sen gelecek sezonun planlamasını 1 ene önceden yaparsan katalog forması seçmek zorunda kalmayacak duruma gelmiş bir kulüpsün.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Evet Nike'tan ne isterseniz onu gönderiyor lakin iyi formasina da iyi para istiyor. O yüzden bizi asti Nike.
Bence marka olarak geri planda olan bir firma ile anlasmamiz lazim, hem özel tasarim forma ürettirebilmek icin hem de iyi kar payi birakmasi icin. Kalite olarak zaten cogu ayni seviyede artik.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületr piyasına yeni girecek bir marka ve tek bizde olursa ortaya güzel bir iş çıkabilir.
bence en ideal halen nike, 2. kappa, 3.under armour"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnder Armour işteGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Westhamin formasi acaip guzel harbiden..beyaz formada mide bulandirici..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum