Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soluk kırmızıyı mürdürme tercih ederim. Koyu bordo tabirine hiç uymuyor bu mürdüm rengi.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Beyaz forma mavi şort beyaz çorap efsane kombinasyon oluyor. İnşallah hiç vazgeçmezler. Çok modern. Bir de çubuklu altına beyaz şort beyaz çorabı alışkanlık haline getirsek keşke 2010da ki gibi.

Yorum

• Forma kombinasyonları ile kötü seçilen formaları iyi kullanabiliriz.Zira bu sene böyle geçeceğini düşünüyorum Beyaz forma altına bordo şort mavi şart yada bordo forma altına mavi şort vs

Yorum

• Bu formalar nedir? Alternatif forma mi?
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• ..
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 15:19.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Düz Mavi formanın altına bordo şort, beyaz tozluk kombinasyonu nasıl olur acaba?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düz Mavi formanın altına bordo şort, beyaz tozluk kombinasyonu nasıl olur acaba?
                Biz burda ne konussak, onlar yine istedi kombinasyonla cikar renktas.......

Kombinasyon rengi gercekden zevk isi.....

Ben Mavi formanin altina ya mavi ya beyaz sort severim.Bir Man City havasi veriyor.Ve yillardir bu tarz giydik zaten....

Cubuklunun altina beyaz sort.

Beyazin altina mavi sort

bordoyuda komple sortuyla bordo.

Yorum

• Beyaz forma mavi sort kombinasyonu inter hatirasidir.ozel bir yeri var.hosuma gitti.

Yorum

• Yukarıda örnekler çok güzel olmuş.

Yorum

• Arsenal'in forma kombinasyonu muhteşem olmuş.
                      Kırmızı forma, beyaz şort ve kırmızı çorap..

PUMA ile çalışmanın vakti geldi.
                      Değişiklik yapmak iyidir.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arsenal'in forma kombinasyonu muhteşem olmuş.

Puma değil bence iyi forma yaptıkları takımlar sayılı. Onların da 1-2 forması en fazla ben beğenmiyorum pek

Macron veya NB'yle çalışılabilir. Çalıştıkları takımlar arasında bizden çok üstün takım sayısı az iyi muamele görebiliriz

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arsenal'in forma kombinasyonu muhteşem olmuş.

Birsey diyorsun ama içi bos diyorsun. Puma'nin Arsenal'den başka hele ki Dortmund'a bile yaptığı formalar belliyken nasıl olur da bize özel muamale ve bizi elit kategoriye koyacağını düşünüyorsun.

Arsenal puma ile efsanevi bir anlaşma yaptı ve bunun sonucunda o formalari aliyorlar. Premier lig, taraftar potansiyeli, evrensellik gibi değerleri katmiyorum bile.

Nike bize geçen sene gayet de güzel seviyede forma yaptı ama malum yönetimimiz daha fazla para için başka sponsorlar ile görüşürken Nike'in formalari hazirlama süresini astigimiz için bu formalari secmeye mecbur kaldik. Ama siz daha iyi bilirsiniz, nike bizi üst kategoriden saymıyor doğru.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yorum

• Yıl 2015 hâlâ Puma mı var. Nesli tükenmedi mi şu hayvanın ...
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Herkes macron'u istiyor Aston Villa'ya yaptığı formalardan dolayi fakat, düz forma yapmakla çubuklu forma arasinda cok fark var bence. Düz forma derken desensiz gogsu bir renk kollar bir renkten bahsediyorum. Bana göre 08-09 sezonu bordo gogus mavi kol formamiz mükemmeldi, sonrasına 09-10 sezonu çubuklumuz, gecen seneki cubuklumuz, energy formamiz ve 13-14 sezonu kalin parcali formamiz cok guzeldi bordo ile mavinin bir arada olduğu. Geçen seneki mavi forma ve 13-14 sezonu beyaz formasi efsanedir bana göre. Daha önce beyaz forma olarak bordo ile mavinin bu kadar güzel kullanıldığı formamiz olmamıştı.

Ama artık yönetim ve zihniyet olarak belli bir standarta ulasmamiz gerek. Inter'in çubuklu serisini 1 sene geriden dahi takip etsek bize yeter. Ikinci forma olarak 1 sene bordo 1 sene mavi seçeneği seçilebilir, beyaz forma yerine siyah, lacivert, gri gibi renkleri kullanabiliriz. Özellikle formaya göre uyarlanan armali formalardan mutlaka katmaliyiz koleksiyonumuza. Bu düşünceyi yerlestirirsek 3 forma yeterli bize. Beyaz forma ise zaruru durumlar haricinde 13-14 sezonu dışındaki kullaniminda hariç kullanilmamali bence.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X