Soluk kırmızıyı mürdürme tercih ederim. Koyu bordo tabirine hiç uymuyor bu mürdüm rengi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz Mavi formanın altına bordo şort, beyaz tozluk kombinasyonu nasıl olur acaba?
Kombinasyon rengi gercekden zevk isi.....
Ben Mavi formanin altina ya mavi ya beyaz sort severim.Bir Man City havasi veriyor.Ve yillardir bu tarz giydik zaten....
Cubuklunun altina beyaz sort.
Beyazin altina mavi sort
bordoyuda komple sortuyla bordo.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal'in forma kombinasyonu muhteşem olmuş.
Kırmızı forma, beyaz şort ve kırmızı çorap..
PUMA ile çalışmanın vakti geldi.
Değişiklik yapmak iyidir.
Macron veya NB'yle çalışılabilir. Çalıştıkları takımlar arasında bizden çok üstün takım sayısı az iyi muamele görebiliriz
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal'in forma kombinasyonu muhteşem olmuş.
Kırmızı forma, beyaz şort ve kırmızı çorap..
PUMA ile çalışmanın vakti geldi.
Değişiklik yapmak iyidir.
Arsenal puma ile efsanevi bir anlaşma yaptı ve bunun sonucunda o formalari aliyorlar. Premier lig, taraftar potansiyeli, evrensellik gibi değerleri katmiyorum bile.
Nike bize geçen sene gayet de güzel seviyede forma yaptı ama malum yönetimimiz daha fazla para için başka sponsorlar ile görüşürken Nike'in formalari hazirlama süresini astigimiz için bu formalari secmeye mecbur kaldik. Ama siz daha iyi bilirsiniz, nike bizi üst kategoriden saymıyor doğru.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Herkes macron'u istiyor Aston Villa'ya yaptığı formalardan dolayi fakat, düz forma yapmakla çubuklu forma arasinda cok fark var bence. Düz forma derken desensiz gogsu bir renk kollar bir renkten bahsediyorum. Bana göre 08-09 sezonu bordo gogus mavi kol formamiz mükemmeldi, sonrasına 09-10 sezonu çubuklumuz, gecen seneki cubuklumuz, energy formamiz ve 13-14 sezonu kalin parcali formamiz cok guzeldi bordo ile mavinin bir arada olduğu. Geçen seneki mavi forma ve 13-14 sezonu beyaz formasi efsanedir bana göre. Daha önce beyaz forma olarak bordo ile mavinin bu kadar güzel kullanıldığı formamiz olmamıştı.
Ama artık yönetim ve zihniyet olarak belli bir standarta ulasmamiz gerek. Inter'in çubuklu serisini 1 sene geriden dahi takip etsek bize yeter. Ikinci forma olarak 1 sene bordo 1 sene mavi seçeneği seçilebilir, beyaz forma yerine siyah, lacivert, gri gibi renkleri kullanabiliriz. Özellikle formaya göre uyarlanan armali formalardan mutlaka katmaliyiz koleksiyonumuza. Bu düşünceyi yerlestirirsek 3 forma yeterli bize. Beyaz forma ise zaruru durumlar haricinde 13-14 sezonu dışındaki kullaniminda hariç kullanilmamali bence.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum