Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma konusunda şuana kadar istikrarı savunmamın sebebi, kurumsal anlamda sponsorla olan düzeyi geliştirip, zamana dayalı olarak farklı kazanımların ve ürün yelpazesindeki özgünlüğün elde edilme düşüncesiydi.Bu yıla kadar tam olarak tatmin edemese bile,yer yer memnun olduğumuz zamanlar oldu,ama bu yıl gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Yazık.

Sorumlusu her kim olursa olsun,gördüğümüz tablo bu olmamalıydı,sözleşmenin kaçıncı yılındayız !?.Bundan sonraki zaman zarfı için,iyileştirme sürecine dair umutvari adımlar atılacaksa ki hiç zannetmiyorum ,artık Türkiye pazarında bu işi belli bir standartta daha iyi bir ücretle,en azından bize özgü,yapacağına inanılan sponsorla devam edilsin,hatta Türkiye pazarına henüz hiç girmemiş bi marka bile olabilir.Yukarıda bikaç postta görmüştüm,mesela macron,nb,under armour gibi...
    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Önce bize bordo diye yutturulan "soluk kırmızı"dan başlasın bu zevksiz herifler...

Yorum

• Ulan vitaminsiz herifler! Hiç kafanız çalışmıyorsa Astan Villa'yı takip ve taklit edin bari. Gözünüz renk ve forma görür!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben parmağımla bir şeyi işaret ediyorum, işaret ettiğim yere değil parmağıma takılanlar var.

Selam deyip gülüp geçiyorum.

İyi bayramlar herkese.

İyi bayramlar abi
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben valla yıllar üzerine almayacam forma bunlar gidene kadar da almayı düşünmüyorum daha ticaret kapısı değilim

Yorum

• TRABZONSPOR - Differdange 03
              Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Differdange 03 ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

TRABZONSPOR KULÜBÜ RESMİ WEB SİTESİ

Yorum

• Bence NB güzel

Yorum

• Başkan gerçekten çubuklu yaptınacak mı bilmiyorum ama çok mantıklı bir hamle olur.Geçen seneki Barca çubuklusu olsa gerçekten tadından yenmez ama sanırım bunlar takımlara özel formalar

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NB Macron güzel cidden UA Umbro da katılabilir bunlara ama şu bir gerçek. Bu firmalar forma yaptimi 3 formadan 1 fire banko 2. % 50 bizim yönetimi düşünürsek korkutucu bi istatistik . Gerçi bu sene 4/4 ile knockout olduk , sağolsunlar.
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 12:57.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Heralde en güzel formamız Bu sene Onur'un forması olacak en çok o satar

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        NB Macron güzel cidden UA Umbro da katılabilir bunlara ama şu bir gerçek. Bu firmalar forma yaptimi 3 formadan 1 fire banko 2. % 50 bizim yönetimi düşünürsek korkutucu bi istatistik . Gerçi bu sene 3/3 knockout olduk sağolsunlar.
                        En azından 3 forma yapıyosalar 3'ü de farklı zevklere hitap edebilir nitelikte oluyor öyle de olmalı zaten. Şimdi bizim formalara bakıyorum bakasım kaçıyor

Yorum

• Üç forma olsun, üçü de bize özel olsun, adam yerine konulduğumuzu anlayalım. Bunu Nike ile sadece bir sene yaşayabildik, bu sene yönetim sayesinde gerçekten enayi yerine konulduk.

Yorum

• Nike belki de şuan en iyi formaları yapan firma. Ancak biz asla o elit seviyeye bu yönetemeyenlerle ulaşamayız.

Nike ile 5 yılda kuramadığımız sağlıklı iletişimi Puma ve Adidas ile de kurabileceğimizi düşünmüyorum. Çünkü onların da amiral gemileri belli.

Bence hedefimiz Macron olsun. Şu kulüplerle aramızda çok büyük kurumsal fark yok. İ. Hacıosmanoğlu ne kadar baltalasa da ölümüz bunlarla aynı seviyededir.

http://www.macron.com/shop/us/en/foo...stonvilla.html / astonvilla

http://www.macron.com/shop/us/en/foo...ing/lazio.html / lazio

http://www.macron.com/shop/us/en/cry...-sr-14-15.html / crystal-palace

http://www.macron.com/shop/us/en/foo...g/bologna.html / bologna
                            En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 13:28.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Şu an nike ile sözleşmemiz var değil mi?Ben yanlış bilmiyorum heralde.O zaman nerden çıktı bu adidas muhabbetleri.

Yorum

• bence hacıosmanoğlu bunu yaptırsın

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X