Özer in haşin pozu her şeyi kurtarmış(!). Mehmet i de birazdan ameliyata alacaklar gibi bir hava var. Mbia ya gelince kulüp personeli havası var o t-shirt ile...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yunus Emre Sel @yunusemresel 9 Min.Vor 9 Minuten
TS Club'larda baya taraftar var, bordo parçalı ençok satan ama beyazı gören sitem ederek bırakıyor diğerinden alıyor
Yunus Emre Sel @yunusemresel 3 Min.Vor 3 Minuten
Bilinen 3 formanın yanında bordo renklerde düz bir forma daha yapılıyor
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Of spor formasi diye tabir ettigimiz forma ciddi anlamda hosuma gidiyor.
Bunu of spor giymesede bence burada epeyce ovgu alacak bir forma olurdu.
60tl lik forma 120tl ise ve bu aradaki fark Trabzonsporuma gidecekse gozum kapali alirim. Bu yonetime kizip alama isi mantikli degil. Pireye kizip yorgan yakmanin anlami yok. Forma alicaz ki kulup para kazanacak kombine alicaz ki kulup para kazanacak. Yonetim degil kulup. Bugun ve yarin hep gelen yonetimler olacak ama biz hep burada takimimizin yaninda uzerimizde armasiyla formalarimiz olucaz olmak zorundayiz. 30yasindayim bu sene heleki en son olaylardan sonra cok kizdim kendime hala kulube uye olmadigim icin. Maddiyatimi duzelttigim gun uye olucam. Iste ozaman tam olarak soz hakkim olacak. BMN olarak toplu uyelik baslatmamiz gerektigini dusunuyorum. Taraftar olarak bugunki goremiz bu yarin belki yonetimde genel kurulda divan baskanligindaki gorevlerimiz icin.
Kizmadan kirmadan elestirelim ama unutmayalim aslolan Trabzonspordur gerisi tefferuattir. Bu nedenle tam destek sartsiz kosulsuz .
Saygilarimla.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa kupalarinda yine THY sponsorumuz.Aksama beyaz forma mavi sort kombinasyonu giyecez.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel @yunusemresel 9 Min.Vor 9 Minuten
TS Club'larda baya taraftar var, bordo parçalı ençok satan ama beyazı gören sitem ederek bırakıyor diğerinden alıyor
Yunus Emre Sel @yunusemresel 3 Min.Vor 3 Minuten
Bilinen 3 formanın yanında bordo renklerde düz bir forma daha yapılıyor
.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Murat Türköz forma seçimini yapmadı doğru fakat korsan formalar da onun isteğiyle yapıldı. Formaları seçen Sinan Zengin ama çok daha önceden formaların siparişini verebilirdi veya bu işi zaten yapacak olan adamı kovmazdı.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa kupalarinda yine THY sponsorumuz.Aksama beyaz forma mavi sort kombinasyonu giyecez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum