Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ofsporun siparisleri gercekten bir kontrol edilsin suphelenmeye bende basladim
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Şu formaya benzeyen şeylerden Trabzonspor armasını sök geriye sadece paçavra kalır o kadar basit ve rezil olmuş..

Rakiplerimizin formalarıyla karşılaştırınca acı gerçek tokat gibi çarpıyor..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 18x4=72 adet satar. O da maçlarda giyilmek üzere kulüp tarafından alınır

Yorum

• Tamam bizim yöneticiler ayarsiz koskoca Nike kuruluşunda bir tane aklı başında adam yokmuş abi bunlar satmaz olmaz bunlar diyecek.

Yorum

• İnsan utanır şu paçavraları formalarımız diye resmi siteden yayınlamaya

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Fb formasi almayi düsünüyorum! O kadar tiksindim! Ciddi ciddi düsünüyorum! Bu sene koleksiyonun bos kalan kismini onunla doldurmayi düsünüyorum!
              En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 11:52.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• forma

Formalarda sponsor olursa belki bordo formadan alırım.yoksa alacağımı düşünmüyorum.Emre vuralın haberi vardı 3-4 hafta önce bir forma taraftara hitap edecekti.kaliteleri müthiş olacaktı yalanlar yalanlar.Allah Trabzona bu formaları layık görenleri kahretsin.ben bu kadar vizyonsuz bir yönetimin geldiğini hatırlamıyorum.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam bizim yöneticiler ayarsiz koskoca Nike kuruluşunda bir tane aklı başında adam yokmuş abi bunlar satmaz olmaz bunlar diyecek.
                  Bir yanda Bizim amatörce iş yapan yönetim diğer yanda kataloglara forma niyetine düz tişört koyan Nike firması var.

Ama işin aslı Trabzonspor'un Nike tasarımcısı işten çıkarılmasaymış formalar farklı olabilirmiş.

bence Nike ile bu kadar yeter. deneme yanılma yöntemiyle 7 senede gerçekten iyi bir firmayla kendi imajımızı tutturabilirdik. tıpkı büyük kulüplerde olduğu gibi.
                  "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Şimdi mobildeyim, bilgisayara geçince dökeceğim içimi.

Yorum

• Yahu yok kardesim, tasarimcisi falan cikarilmismis. Inanmayin, yemeyin bunlari. Kulüp kar mantigiyla bu b.ktan seyleri secti!
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fb formasi almayi düsünüyorum! O kadar tiksindim! Ciddi ciddi düsünüyorum!
                        Bu cumleyi nasıl kurarsin renk tas.tamam formaları begenmedin.bizde begenmedik.hatta atmayı çıkarınca iğrenç ama bu kurduğun cümle formayı begenmedin diye şb forması almakta ne .eğer böyle taraftarsan bmn de olma kardeşim.
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Bir de hala daha adidas diye tutturanlar var. Kac kere yazildi, adidas bizi istemiyor!
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Afedersiniz de bunlardan herhangi birini alan kerizdir yani nikein magazalarinda logosuzu alip uzerine logo yapistirmak daha mantıklı
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu cumleyi nasıl kurarsin renk tas.tamam formaları begenmedin.bizde begenmedik.hatta atmayı çıkarınca iğrenç ama bu kurduğun cümle formayı begenmedin diye şb forması almakta ne .eğer böyle taraftarsan bmn de olma kardeşim.

Inan düsünüyorum ve hic gocunmuyorum. Adamlar icimde kalan son kirintilari da süpürüyor artik sevgi adina! Mübarek ramazan günü beddua etmemek icin zor tutuyorum kendimi!
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• forma

Bence ts clup da formalar basilsin.tasarımları iyi onları giyelim kulüp iğrenç formaları ne yapiyorsa yapsın.bir yil formaları ts clup yapmışti gayet de güzeldi formalar.geçen yıl taraftar formaları ts clup da üretildi.
                                Biz dar sokaklarında
                                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X