Ofsporun siparisleri gercekten bir kontrol edilsin suphelenmeye bende basladim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
forma
Formalarda sponsor olursa belki bordo formadan alırım.yoksa alacağımı düşünmüyorum.Emre vuralın haberi vardı 3-4 hafta önce bir forma taraftara hitap edecekti.kaliteleri müthiş olacaktı yalanlar yalanlar.Allah Trabzona bu formaları layık görenleri kahretsin.ben bu kadar vizyonsuz bir yönetimin geldiğini hatırlamıyorum.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bizim yöneticiler ayarsiz koskoca Nike kuruluşunda bir tane aklı başında adam yokmuş abi bunlar satmaz olmaz bunlar diyecek.
Ama işin aslı Trabzonspor'un Nike tasarımcısı işten çıkarılmasaymış formalar farklı olabilirmiş.
bence Nike ile bu kadar yeter. deneme yanılma yöntemiyle 7 senede gerçekten iyi bir firmayla kendi imajımızı tutturabilirdik. tıpkı büyük kulüplerde olduğu gibi."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb formasi almayi düsünüyorum! O kadar tiksindim! Ciddi ciddi düsünüyorum!Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu cumleyi nasıl kurarsin renk tas.tamam formaları begenmedin.bizde begenmedik.hatta atmayı çıkarınca iğrenç ama bu kurduğun cümle formayı begenmedin diye şb forması almakta ne .eğer böyle taraftarsan bmn de olma kardeşim.
Inan düsünüyorum ve hic gocunmuyorum. Adamlar icimde kalan son kirintilari da süpürüyor artik sevgi adina! Mübarek ramazan günü beddua etmemek icin zor tutuyorum kendimi!Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum