edit....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Ayrıştırma yapmaktaki amaç?
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oflular ve mütahitler Trabzonspor'dan uzaklaşmadan çözülmez bu işler.
Yorum
-
Abi yakalandın. Oflu olmasa başka bir ilçeden biri olacak. Oflular'ı mı gömelim şimdi? Burada sıkıntı zihniyette. Bu zihniyeti nasıl değiştirirz onu konuşalım. Amaç "Genocide" ise başka tabii. Ben bir Oflu olarak bu kulübe girsem zarar mı veririm?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yakalandın. Oflu olmasa başka bir ilçeden biri olacak. Oflular'ı mı gömelim şimdi? Burada sıkıntı zihniyette. Bu zihniyeti nasıl değiştirirz onu konuşalım. Amaç "Genocide" ise başka tabii. Ben bir Oflu olarak bu kulübe girsem zarar mı veririm?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOflu ve mütahitsen bir adım geri çekilir düşünürümEn son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 15:15.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Genocide" diyorsun. Her Oflu müteahhittir kimi benim gibi film-tasarım inşa eder kimisi de apartman diker.
Mesajı silmiştim, gaydeyi uzatmayalım. Ne demek istediğimi anladınız
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a zarar vermesin de her şeyi yapsın sorun yok.
Mesajı silmiştim, gaydeyi uzatmayalım. Ne demek istediğimi anladınızTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Ben genel olarak mavi formamizi begeniyorum.Birde katalog formasi diyen, bana bi göstersin hangi katalog.Ara arabulamadim.Galatasarayin siyah forma kalibindan.Ayrica Laser delikli olmasi slim fit olmasi demek buda vücutta bi bakmak gerekir.Her sezon öncesi ayni " formalar berbat" muhabbeti.Biraz sabredin canli canli bi bakalim..... Ayrica antrenman ürünlerimize laf atan tas olur tas.Ceketler N98 deyilmi?
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım da takılmayalım mı?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun yok dostum, silinen mesajdaki asıl mesaj farklıydı.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece formalar sızdırılınca. Bende en azından millet güzel görsün diye bunu yapıp paylaşmıştım. Bendende çalmışlar üzerlerinede kocaman logolarını koymuşlar● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız yanlışlıklada olsa beyaz formayı doğru yapmışım. Formada laser delikler mevcut
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılma derken şakalaşma anlamında. Ben anladım mesajı. Lakin Oflu yerine müteahhitler ve çeyrek mafyalar deseydin daha tatlı olurdu
Forma modelleri tahmin ettiğim gibi çıktı, forma sayısının da 4 olmasının nedeni tam da tahmin ettiğim konuymuş.
Neyse şimdi susma vakti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum